Buna Flores!
Sa stii ca desi este o disciplina noua si destul de grea, este si foarte frumoasa. O sa invatati despre gandire, inteligenta,limbaj, imaginatie, memorie, motivatie, vointa, atentie, temperament, caracter, imagine de sine etc. Totul depinde de profesor si de metodele sale. In cazul meu aveam de facut referate despre una dintre aceste teme. De exemplu a trebuit sa facem un eseu despre caracterul si temperamentul unei persoane apropiate ( o sa vezi ca sunt diverse tipuri de caracter cu diferite caracteristici ). Sunt multe lucruri frumoase de invatat. Daca vrei m-ai multe informatii da-mi mesaj.
Sper ca te-am ajutat!
Mie nu mi s-a parut grea este destul de simpla studiezi diferitele comportamente ale oamenilor,despre toate caracteristicile u=care ajuta la formarea omului interior, despre bunatate, rautate iti sunt explicate lucruri utile, nu te speria chiar nu e greu daca inveti. Mult succes:*
Studiati procese psihice senzoriale,procese psihice congnitive,reglative, structura si dezvoltarea personalitatii, conduita psihologica.Astea sunt capitolele funda?