Buna! hm..stiu moda la fete nu si la baieti dar nu stiu.te pot ajuta doar cu ce mi-ar placea mie la un baiat..hm..haine elegante..banuiesc ca pentru scoala eu zic sa-ti iti adidasi blugi de preferat negri ( ca am vazut ca iubesti nuanta asta) si o camasa cu maneca scurta alba..si daca e frig incearca o geaca neagra eu am 1.50 si ceva..si is fata trec pe a 9a..si tu la 1.73 esti micut? hm..mnoo eu is minion pe langa ''ce o sa am in clasa'' e ok daca nu esti gras ti-ar sta bine la cum am spus mai sus. sper ca te-am ajutat 0.1% ! Te pup, pa-pa!
Depinde unde te duci sa iti cumperi haine. Daca mergi intr-un mall, ce gasesti acolo este la moda. Daca mergi in magazine mai mici, sfatul meu este sa dai intai o tura prin mall si vezi ce colectii au si te poti inspira de acolo cand iti cumperi haine din alte magazine.
I-ati niste blugi negri, o camasa alb negru sau o geacă de piele neagră, nu știu ce să zic. Poti sa iti iei niste adidasi sau niste tenisi negri, gri sau albastrii inchisi, gen converse.