| ioanabanana a întrebat:

Ce se poarta anul asta in materie de machiaj si par?

Răspuns Câştigător
mlm
| mlm a răspuns:

Se poarta machiajul cat mai discret, pentru ochi albastri noante de maro, pentru ochi verzi nuante de violet, iar pentru ochii caprui si negri noante de verde, iar parul blond cu suvite cit mai viu colorate(fucsia, violet), sau negru si saten cu suvite blonde sau roscate, am vazut chiar saptamana trecuta la o prezentare din Franta, arata aceste combinatii care s-au purtat din primavara asta si inca se mai poarta.

5 răspunsuri:
| waddu a răspuns:

Iti dau un link si vezi tot ce se poarta in materie de make up, de hairstyle si manichiura :
http://www.femei-frumoase.ro/index.php/frumusete
, eu astept sa publice tendintele pentru toamna iarna 2009-2010

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu o intrebare. spuneti-mi si mie ce fel de frizura sau tunsoare sa imi fac daca am un par foarte des ce imi creste ff repede si tepos? ast rasp pe e-mail la andytuu92@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asoretat

| BubblesSsSs a răspuns:

In materie de par se poarta parul prins in coada impletita sau chiar un coc frumos prins sus...iar ca machiaj se poarta machiajele foarte naturale

| _FLuTuRashuL_CoLoRath_ a răspuns:

Am inteles ca anul asta se cauta culorile naturale atat la par cat si in materie de machiaj.
Naturalul revine la moda!
Poarta ce te prinde bine. happy Incearca sa revii la culoarea naturala.winking Ti-a dat-o Dumnezeu pentru ceva, nuh? Vei fi frumoasa oricum daca tu te simti frumoasa. happy