Ai noroc, să ști că se poartă roz și mov.Deci,îmbracă-te ca și Peyton, pentru că se poartă!
Oh wow! Habar n-aveam ce e moda asta sweetheart, mersi ca ne-ai informat.
Serios acum, chiar crezi ca ne intereseaza ce poarta o pustoaica fitoasa (si da, ma refeream la tine)?!
Vad ca porti si roz, si sclipici...hmmm,speram sa mai dispara pitipoancele, dar vad ca se inmultesc
Salut! N-ai de unde stii ca e fitoasa. Nici macar n-o cunosti. Daca unei fete ii place culoare roz nu inseamna ca este pitipoanca. Si daca nu te interesa ce poarta, de ce te-ai mai sinchisit sa scrii cateva randuri de critici pe care oricum nu le baga in seama tipa asta. Daca nu te interesa subiectul de ce ai mai apasat pe intrebare? Hm....vad ca o faci pitipoanca, credeam ca haterii dispar, dar se inmultesc !
Stai ca ai inteles gresit.Nu m-am sinchisit deloc sa scriu chestiile alea si chiar nu ma intereseaza ce poarta ea si restul pitipoancelor (m-am uitat prin contul ei si de acolo mi-am dat seama ca e pitipoanca, ca tot ai intrebat de unde stiu asta), pur si simplu ma plictiseam
Dar tu de ce te ataci asa? Sa inteleg ca faci parte din pitipoance?
Si da, ai dreptate...eu fac parte din hateri. Urasc mai multe chestii, printre care si pitipoancele
Georgian1992 întreabă: