Se poarta hainele viu colorate.Aici la noi domina infloraturile ceea ce nu imi place, arata urat, hidos, naspa
Vara asta se poarta culorile aprinse cum ar fi roz, verde. Si infloriturile x.x care, intr-adevar nu imi plac.Acuma toata lumea are pe strada pantaloni de aia cu flori
Da...si lantisoarele mari gentile alea ca niste plase si tinuta nu e completa fara ceva inflorat!
Da e adevarat. An auzit si eu.
Daca vrei te poti uita la Moda Alice este o emisiune de moda.
DA! Se super poarta. Toate prietenele mele au ceva inflorat de fiecare data pe ele. Altele se imbraca numai in inflorituri.Si ca accesoriu : esarfe
Se poarta: pantaloni sport scurti si sic.Inca se mai poarta: rochiile camasa.Se poarta: sandale cu platforma. Inca se mai poarta: sandalele de gladiator.Se poarta: combinatiile fresh de culori.Se poarta: pantalonii evazati. Sper ca ti-am fost de ajutor!:*funda? te rog.
Se poarta ce-ti vine bine, degeaba porti lucruri la moda si stau pe tine ca pe ...cuier. Hainele inflorate si colorate se poarta de obicei vara, iti dau chef de viata.
Dacă aveţi de gând să adăugaţi haine noi in garderoba dvs, faceti-o conformitate cu ultimele tendinţe ale modei pentru acest sezon. Hitturile in haine sunt: culori şi imprimeuri de citrice cu buline, dungi si motive florale. Fuste plisate transparente lungi, pantaloni largi de mătase, bluze ridicate de valuri în culori neutre şi imprimeuri jucause vă.
Vara aceasta se poarta cel mai mult hainele colorate, inflorate.Culori puternice si la machiaj sau unghii acsesorii... funda?
Pai,E Adevarat Ca Se Poarta Haine Inflorate,Dar,Si:Tricouri XL Cu Imprimeuri, Rochiile Maxi, Si Short-urilee. xD.
DaciaRomania întreabă: