Sucul de lamaie aduce tenul fara cosuri e foarte bun, Curatarea tenului este extrem de necesara pentru a dobandi sau a mentine tenul frumos poti folosi praful de argila acesta se amesteca cu putina apa pana se face o pasta apoi se aplica pe fata si se tine pana se usuca dupa care te clatesti cu apa praful de argila il gasesti la orice farmacie si costa1 leu si 20 de bani, daca doresti un ten neted exfoliat si curat poti incerca o masca din o lingura tarata de grau +o lingura de de miere de albine si zeama de lamaie se amesteca si se aplica pe fata timp de 10 minute dupa care se clateste cu apa calda, Masca cu albus de ou:bate bine un albus de ou si adauga putina zeama de lamaie se aplica pe fata timp de 20 de minute dupa care te clatesti cu apa. poti folosi pentru cosuri si rosii taie niste feli de rosii si aplica-le pe fata timp de 5-10 minute. sper ca te-am ajutat fundita?
Buna.
E bine sa te demachezi seara si dimineata, si crema de galbenele astupa cicatricele facute de cos. Asa ca in fiecare dimineata intai ma spal pe fata bine si dupa aceea ma demachiez cu lotiune astrigenta pentru indepartarea impuritatilor de la elmiplant (pun cateva picaturi pe o discheta de bumbac) si dupa aceea ma dau cu o crema (eu acum am de la l`oreal pentru ten normal si mixt - dar acum depinde de tenul tau, cam e buna orice crema, dar acum cat e vara trebuie una usoara nu grasa), iar seara ma spal pe fata ma demachiez din nou si in loc de crema, ma dau cu crema de galbenele,e un pic grasa, dar merge. Nu functioneaza in primele zile, trebuie sa astept sa isi faca efectul,dar te asigur ca pe viitor nu o sa mai ai asa multe cosuri, ( unul mic o sa apara mereu, de, suntem adolescenti).Si incerca sa manaci si sanatos (fructe,legume,poti incerca si ceaiul verde,e foarte bun pentru detoxifiere)
Nu prea stiu ce sa-ti recomand pentru ca nu ne-ai spus ce fel de ten ai. Daca ai tenul gras poti folosi sapun cu sulf de la farmacie. Tenul trebuie sa fie zilnic curatat pentru ca se astupa porii si se formeaza punctele negre (mai ales daca ai tenul gras), poti folosi o lotiune tonica de genul Garnier Pure Activ sau una pe baza de plante. Dermogent. Mai trebuie sa faci si exfoliere Garnier 3 in 1 este chiar bun sau poti folosi o masca gomaj. Iar ca si crema, iti recomand cu draga inima, banala crema de galbenele si propolis de la plafar, eu dupa ani de tratamente am reusit sa scap de cosuri cu ea.
Mult succes
Buna!
Apa,sapunul Dove si crema hidratanta e de ajuns pentru un ten frumos, nu trebuie sa te complici cu sucuri si tratamente care nu ai de unde sa stii ca au un efect bun asupra tenului tau.
Bye!
Http://www.google.ro/......Http?/url
http://www.google.ro/......http?/url
si iti mai poti da cu ceaiul de musetel care e foarte bun. Fundita?
Nu mai cersiti funde! Foloseste Zynerit, cumparat de la farmacie cu 35 de lei.Practic face minuni impotriva cosurilor, in 2 zile se vad rezultate MAJORE.
O sa ti se para o prostie, dar du-te la veterinar si cere-i Mibazon pentru cosuri.Te dai in fiecare seara unde ai cosuri/iritatii etc. pana iti trece.Crede-ma iti face pielea perfecta.Nu-ti fie rusine, exista Mibazon special pentru asa ceva, dar este folositor si annimmalelor(nu stiu la ce).Nu miroase urat.
Vezi Aici http://ingrijireatenului.cabanova.com/cosmetice-ingrijire-ten.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita
Sper sa te ajute
Buna,
Eu am avut acnee mult mult timp, aproape 8 ani de zile.
Am reusit sa scap de cosuri si puncte negre, dupa ce am ajuns la un doctor foarte bun.
Doctorul mi-a dat un tratament foarte eficent, pe baza de creme cu 100% ulei pur de arbore de arbore de ceai(Tea Tree) de la Thursday Plantation.
Dupa cateva utilizari, cremele au inceput sa iti faca efectul vizibil, cosurile si punctele negre au inceput sa se usuce, iar in scurt timp toata fata mea a devenit mai curata.
Din ce mi-a zis doctorul, uleiul de arbore de ceai este foarte puternic in lupta cu acneea……. si ca 5% ulei pur de arbore de ceai (tea tree) este echivalent cu 5% benzoyl peroxid.
Diferenta mare este ca uleiul de arbore de ceai nu are efecte adverse in comparatie cu benzoyl peroxid care provoaca foarte multe efecte adverse.
Eu tot aceste produse naturale de la Thursday Plantation le-am folosit pentru acnee si va pot zice ca functioneaza, pe mine m-au vindecat. Asa ca am inceput tratamentul de la ei cu 4 produse, o spuma naturala de spalat pe fata, o lotiune tonica, o crema hidratanta si un gel medicinal anti-acnee si rezultate au inceput sa apara. Pe mine aceste produse naturale m-au ajutat sa ma vindec si le recomand.
Mihaela si mibazon nu afecteaza pielea? am alunite pe fata poate imi face rau
Spike12 întreabă:
Cosmin_9592 întreabă:
DaciaRomania întreabă: