sulf sare dar mai bine mergi la farmacie si cu doar 9 lei iti pti cumpara daily whitening spearmint e bun inalbeste dinti eu il folosesc
Pai eu imi fac un fel de solutie cu apa calda, suc de lamaie(nu este obligatoriu) si pasta de dinti. Daca vrei poti folosi si sapun lichid sau gel de dus.Acum sa iti spun cum se prepara:
1.Pui intr-un vas apa fierbinte, pasta de dinti si suc de lamaie(cum spuneam suculk de lamaie nu este obligatoriu)
2. Dupa preferinte poti adauga sapun lichid sau gel de dus
3.Cu ajutorul unei periute de dinti pe care nu o mai folosesti amesteci pana pasta de dinti nu mai este solida(se amesteca cu apa si sucul de lamaie)
4.Cu o periuta de dinti sau o periuta pentru unghii iti freci unghiile cu acea solutie ca si cum le-ai curata.
P.Sentru unghii perfect curate si albe dupa ce ai folosit aceasta "solutie" te poti da cu lac de unghii transparent
Fundita?
La ce sa iti albesti unghiile frate, alea din cate stiu eu sunt albe daca ai calciu in organism. sau esti fumatoare? fumatoarele aveau unghiile galbene. Eventual cumpara-ti o oja si foloseste-o!