| smiley11231 a întrebat:

Ce spary/crema/solutie pot sa folosesc inainte de a ma da cu ondulatorul sau placa? ceva sa fie pana in 50 de lei?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| mihaelutzamy a răspuns:

Pai ce, trebuie neaparat sa te dai cu ondulatorul? nu te sfatuiesc, pentru ca sincer iti arde parul cam rau si cred ca nicio solutie nu poate sa previna asta. ma rog, n-am nicio idee de solutie. kissPoti folosi bigudiurile daca vrei sa fii ondulatabig grin

| Ronaldo7 a răspuns:

Cu ceara de par...este cel mai indicat

| corina_4591 a răspuns:

Poti incerca serul pentru varfuri de la oriflame sau daca vrei ceva natural poti folosi uleiul de masline pe varfurile uscate inainte sa te faci cu placa sau ondulatorul. Iti va face un par stralucitor iar despicaturile de la varfuri nu se vor mai vedea.

| laurika2990 a răspuns:

Cred ca cu un fixativ asa cred eu nu sunt sigura

| laurika2990 a răspuns:

Cred ca cu fixativ la ondulator nu stiu nu sunt sigura!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei bine, eu sunt adepta placii de intins parul. si iti recomand cu caldura un ulei de par de la kallos http://www.kallos.ro/......328253.jpg este f iefitn, 15-17 lei :). se aplica pe parul atat umed cat si cand e uscat. de asemenea, ai putea sa folosesti un ulei de par de la avon, ala e si mai ieftin, 10 lei. e de la advance techniques si se aplica la fel. amandoua miros ff frumos si vei simti o diferenta in ceea ce-ti priveste textura parului :).

| smiley11231 explică:

Mersi mult :*:*:*