Nu e piercing! E doar o pietricica LIPITA pe dinte, un piercing presupune gaurirea pielii unde se pune. Nu-ti face gaura in dinte. Nu cunosc detalii, de daunat nu prea are de ce sa dauneze si sigur nu doare, mergi la un dentist si intreaba, el e cel mai in masura sa-ti raspunda la intrebari, iti zice si cat costa.
1. Nu prea îmi place in dinte, preferabil in buza sau limba
2. La 13 ani esti un pic cam mic, dar daca parintii tai nu au nimic inpotriva, e ok
3. Nu stiu sa iti zic exact, depinde.
4. Un pic
Nu crezi ca e prea devreme? Totusi, la 13 ani, piercing in dinte...Acum este inceputul "vietii" dintilor permanenti ca sa zic asa, lasa-i sa se dezvolte normal.Pe la 20 de ani vei avea tot timpul din lume sa iti pui. Take care.
Mi se pare cel mai tampit loc unde poti sa pui asa ceva. Pe la 12-13 ani aveam si tu o tona de idei care nu erau chiar geniale, deci e foarte probabil sa te plictisesti peste 3-4 ani cel mult. Nu stiu cat costa sau unde sa-l faci, dar sigur nu doare. Nici nu are ce sa doara, e doar o chestie mica ce ti-o lipeste practic pe dinte, nici nu are ce sa apese.
O sa ai nevoie de aprobarea parintilor cand iti faci pentru ca esti minora.
Nu iti recomand. Nu te face mai frumoasa o pietricica pe dinte. Dar daca ai tai sunt de acord... e democratie poti face ce vrei atata timp cat nu deranjezi pe cei din jur. Dar nu cred ca vei fi mai admirata daca iti pui asa ceva!
madalina_7960 întreabă:
DaciaRomania întreabă: