Adevarat! b-)
Nu.
Eu cred ca este important sa fii frumos, ingrijit, elegant pentru ca felul in care arati te poate defini. sunt atatia oameni saraci care arata minunati. Ochii sunt oglinda sufletului. Cand vezi pe cineva cu ochii minunati ai vrea sa-l ai aproape pentru ca iti dai seama de frumusetea sufletului. Exteriorul comunica cu interiorul.
Eu te pup, sper ca te-am ajutat cu ceva.Asta este parerea mea, succes
>
Buna...intotdeauna frumusetea nu va fi importanta deoarece sufletul va conta... poti sa fi tu frumos/oasa dar sa ai un suflet rau si n ue bine dar frumusetea conteaza ff putin
Da este si ea importanta dar cea ce este important cu adv sunt aceste doua:
1 Cum ti-e sufletul si inima ce caracter ai
2 Ce minte ai! cum gandesti! cum ti-e creierul!
Uite eu sunt fata, stiu cu este! da si frumusetea este importanta si nu trebuie sa ne lasam de lasati! dar nu aste trebuie sa ca acest lucru sa fie preocuparea noastra principala! mai bine ne gandim cum ii facem pe altii fericitii si cum sa facem un bine, decat sa ne gandim la noi si sa fim egoisti!
Este o zicala:''Daca incepi sa stralucesti in interior ajungi sa stralucesti si in exterior''! asa ca putin cate putin oamenii te v-or aprecia atat la suflet cat si la infatisare!
Sper ca ti-am fost de ajutor! :* funda pls?
Dar nu asta trebuie sa ne fie preocuparea principala*
De la toata lumea serioasa vei auzi : oh, nu, frumuseata interioara e mai importanta. Ei bine, nu. Am ajuns la concluzia ca ambele sunt la fel de importante. E o dovada de ipocrizie sa mai spui, chiar si in secolul 21, ca frumusetea exterioara nu e importanta. E raspunsul meu personal, poate... poate nu voi fi apreciata dar...
4b întreabă: