Ca tot vine primavara si vremea se incalzeste. poti sa te "dezlantui" putin cu hainele..adica nu trebuie sa-ti mai ieei 100 de bluze ca sa nu-ti fie frig.
Poti sa-ti iei niste jeansi si un tricou sau o bluza mai subtire si o camasa descheiata peste si niste tenesi/converse.
Sau ..Casual.
Poti sa-ti iei : blugi mai stramti sau o pereche de colanti [ cu imprimeu de leopard de exemplu] si un hanorac cu gluga.
Daca esti creativa poti sa-ti inventezi tot felul de tinute pentru scoala dar..nu uita : sa nu-ti iei decolteuri sau haine care sa iasa,, prea in evidenta", nu dau bine in ochii profesorilor.
Funda?
Daca esti fata, o camasa draguta cu niste blugi, un tricou cu plover, sau nu stiu... ceva cat mai simplu si decent.
Daca esti baiat, blugi si camasa/tricou cu plover.
Buna!
Fata:
O camasa sau o bluza alba,o vestuta neagra(fara puf, simpla) niste colanti sau blugi si niste ghete(acum)
Primavara ar merge cizmulite de dantela.
Baiat: camasa sau bluza alba, pantaloni si niste ghete. Primavara, tenesi.
Pa, pa!
Bună!
Un stil cât mai decent,că doar nu mergi la discotecă,este totuşi şcoală,nu te duci aco cu unghiile făcute, nu fuste scurte, nu extensii, frumos părul prins în coadă, mie mi-ar plăcea să se introducă uniformele şcolare!
Te pup!
Multumesc mult pentru raspuns!
Eu port uniforma ( camasa + sacou ) dar mi-am permis sa o personalizez putin..am camasa bagata in pantaloni, iar sacoul are un imprimeu floral la maneci si arata foarte bine! Sper sa te ajute :*
K1dAnonim întreabă:
RoseMarie027 întreabă: