anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce stiti despre peelingul chimic? v-ati facut? este periculos sau nu? de unde stiu ca nu i-ar face rau tenului meu. k stiu ca se tine cont de tenuri. exista vreun risc? ast raspuns mersi:*:*:*

Răspuns Câştigător
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Bună dimineața, Iza!
Indiferent de ce ar susține specialiștii, orice astfel de intervenție ne afectează, mai devreme sau mai târziu tenul.
E aproape vară, incearca să îți aplici, în fincției de tipul de ten, fructe, miere, lapte, ulei de măsline pentru hrănire. Cu mălai grișat, poți masa usor fața după ce ai stat un pic la aburi- e un peeling natural...
Pe net găsești relete eficiente cu duiumul.
Mari succese!

4 răspunsuri:
| DiMoDi a răspuns:

E mai nociv decât unul natural, asta în mod sigur! N-am încercat pentru că sincer, n-am avut nevoie, însă cunosc o femeie care de ani buni se chinuie să repare ce a stricat o sedinţă de cosmetică pe care mai dat şi o grămadă de bani! sad Sfatul meu pentru cei/cele ce NU au cu adevărat probleme majore, este să se rezume la tratamente naturiste, care dacă nu ajută, cel puţin nu dăunează! happy

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Vezi mai jos cam ce presupune. Oricum dureaza mult pana se vindeca si trebuie sa stai in casa mult timp. Nu cred ca este ceea ce-ti trebuie. La varsta ta fata nu are nevoie de un asemenea tratament, fiind mai recomandat persoanelor putin ridate si care au tenul cu probleme mai mari. In caz de insucces ar putea sa-ti apara pete mari rosiatice pe fata... Vezi mai multe informatii mai jos
http://www.informatiamedicala.ro/......-4879.html

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Este folosit după vârsta de 35-40 de ani.
Pa, pa.

| Marry:X a răspuns:

Buna izabela.sincer raspunsul la intrebarea ta nu il stiu, dar deseara o sa il aflii. te pup.