| PaolaS a întrebat:

Ce tip de argila este cel mai bun pentru masca pentru fata?

Răspuns Câştigător
| Laura927 a răspuns:

Eu am folosit argila simpla cu apa in toți 3 ani cand am avut probleme cu tenul si a functionat ft bine.
Acum depinde de persoana.
Pentru mine sa știi ca este destul de enervant sa folosesc argila pentru ca trebuie sa o amesteci cu apa, plus ca Senzația de rece pe fata nu este favorita mea.
M-a plictise-am de ea sa o amestec cu apa, imagineazati cu toate Ingredientele pe care ar trebui sa le pui in compozitie.
A si după ce te clatesti ai treaba următoarele 10 minute, trebuie sa curenți ghiuveta laughing.
Dar si-a facut efectul ft bine si amestecata cu apa calda.

| Laura927 a răspuns (pentru Laura927):

A am uitat ....argila verde se folosește in cosmetice, ea trebuie prelucrata cu alți ingredienti pentru a se omogenizarea corecta.
Argila albă se folosește pentru masca acasă.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite, aici ai toate tipurile de masca de fata cu argila pentru fiecare ten in parte. Pentru ten gras, acneic, uscat sau normal.

http://www.cosmopolitan.ro/......en-2141586

Sper ca te-am putut ajuta! :*

| NYK4u a răspuns:

Reteta de baza:
1 cana pulbere de argila, 1 lingurita miere, 1 lingura ulei de migdale dulci sau masline, ½ cana apa minerala.

Dizolva mierea in apa minerala, adauga uleiul si amesteca bine, apoi, treptat o cana de pulbere de argila, amestecand continuu pana ce amestecul devine omogen si cremos.

Aplica masca pe fata si pe frunte cu ajutorul unei spatule si lasa sa actioneze in functie de timpul specificat in retetele ce urmeaza. Se indeparteaza cu apa calda.

MASCA PENTRU TEN NORMAL

La reteta de baza adauga o jumatete de lingura de ulei de germeni de grau si amesteca bine. Poti adauga, daca doresti, 1-3 picaturi de ulei esential de levantica. Lasa masca sa actioneze 10 minute.
MASCA PENTRU TEN USCAT

La reteta de baza adauga 2 linguri de infuzie de frunze de nalba, jumatate de lingurita de ulei esential de trandafiri si amesteca bine. Poti adauga, daca doresti, 1-3 picaturi de ulei din lemn de santal. Lasa masca sa actioneze 10 minute.
MASCA PENTRU TEN GRAS

La reteta de baza adauga o lingura de suc proaspat stors de lamaie sau grapefruit si amesteca bine. Poti adauga 1-3 picaturi de ulei esential de lamaie. Lasa masca sa actioneze 10 minute.

| Veromi321 a răspuns:

Argila care se foloseste ca si masca e argila cosmetica. Este si celalalt tip de argila care se bea.

| LaviniaAC a răspuns:

Iti recomand o masca verde cu argila si plante pe care eu o folosesc de 2 ani... vreau sa iti spun ca dupa ce o lasi 20 de minute rezultatele se vad pe loc! Uite-o aici: http://www.adiocelulita.ro/......cu-argila/ Un flacon te tine cam 4 luni - o jumatate de an daca o folosesti o data pe saptamana.

Întrebări similare