anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce tip de fond de ten mi se potriveste? Am tenul mixt si breton si nu suport cum mi se face bretonul vara, arata de parca nu m-as fi spalat pe cap de o luna sad In plus, in zona ochilor am riduri (fine, dar existente) si nu pot folosi un fond de ten matifiant, ca-mi usuca pielea de la ochi!

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Tenul mixt este cel mai des intalnit la femei.Eu iti recomand sa folosesti un fond de ten matifiant, este foarte bun cel de la Vichy din gama Normaderm.Insa,in zona ochilor, evita sa mai dai cu fond de ten(eu nu dau niciodata), incearca o crema de ochi anti-rid si un corector hidratant, fluid.

4 răspunsuri:
| Uana_5406 a răspuns:

Fondurile de ten de la Maybelline sunt foarte bune (Affinitone si Pure Makeup).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Un fond de ten antirid.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am tenul mixt si stiu cat de enervanta este zona T happy
Eu folosesc Infailible de la L'oreal si pe parcursul zilei o pudra translucida pentru a scapa de sebumwinking
Si incearca sa nu folosesti creme foarte grase dar nici sa usuci prea mult tenul folosind lotiune tonica prea multa.
Eu ma demachiez cu o spuma de demachiat si apoi cu lotiune d. si cu un disc. Mai poti folosi masti speciale pentru zona T si vara spray de fata (este foarte racoritor)winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E naspa ala pure makeup, affinitone e bun .am avut din aman2 insa ak as vrea sa-l iau p ala d l vichy dar nu stiu daca e bun? voi c ziceti?tonguehappy:*:*: