Draga mea, daca ai mers numai de 2 ori pe tocuri, nu ai cum sa ai pretentia sa poti umbla pe tocuri destul de inalte si sa mergi si bine.Este cam imposibil.
Dar na, pentru "incepatoare"ai putea sa cauti ghete cu platforma, sunt cele mai comode, mai ales pentru tine care nu prea ai folosit pantofi cu toc.
Numai bine.
Buna! Stai linistita ca se poate invata si treaba asta ca orice altceva. Eu zic ca ti s-ar potrivi genul asta de incaltaminte ca de inceput si apoi poti trece la tocuri mai inalte. Dar ghetutele astea sunt foarte chic, sunt din colectia de anul asta, au toc patratos ceea ce te ajuta pe tine la inceput: http://www.deichmann.com/......8%9Be.prod Sper ca ti-a fost de folos raspunsul meu:)
Eu te sfatuiesc sa porti cizme cu talpa ortopedica! Arata bestial si sunt foarte comode!
Sper ca te-am ajutat!
In New Yorker sunt niste ghete kaki, gen adidas, dar cu toc. Mi-am cumparat de curand si sunt foarte comode. Poti sa le incerci.
P.s. Costa 180 de lei
N'am idee ce pantofi cu toc sa iti cumperi dar pot sa iti raspund la partea a doua a intrebarii.
Am o prietena buna care toata viata ei a mers exclusiv in bocanci/tenesi. Pana prin vara cand prietenul ei a invitat'o la opera. Si'a luat femeia niste toace de 10 cm, rochie de seara si a mers fara nici un fel de problema, toata noaptea, pe tocuri. Nu stiu tu cum esti cu echilibrul dar daca femeia aia, care e mai barbata decat multi masculi, a mers fara probleme pe toace cred ca poti si tu.
O seara buna si cat mai putine cazaturi.