| bfvhjcv a întrebat:

Ce tip de pudra sa aleg pentru tenul gras? Stiu ca sunt mai multe tipuri dar nu stiu de care sa aleg,avand in vedere tenul meu "pretentios", daca as putea sa ii spun asa.Compacta,translucida,minerala?
Am citit pe un blog ca cea minerala e ok pentru ten gras,dar vreau sa va cer parerea deoarece cred ca voi,fetelor, folositi asa ceva.
va multumesc multlove strucksi

Răspuns Câştigător
| Esperança a răspuns:

Pentru tenul gras, achiziţionează-ţi o pudră cu o capacitate crescută de matifiere, care estompează excesul de sebum şi asigură o acoperire foarte bună.
Alege o pudră compactă deoarece este mult mai igienică decât cea pulbere, oferă un aspect mat şi oferă o acoperire uniformă a machiajului.

Sfat 1: După aplicarea fondului de ten foloseşte o pudră cu putere mare de acoperire şi rezistenţă la transfer. Utilizează o pensulă cu peri moi şi deşi sau un bureţel special.
Sfat 2: curăţă instrumentele de aplicare a pudrei cât mai des. Spală-le sub jetul cald de apă şi foloseşte puţin săpun lichid pentru a înlătură mizeria şi microbii.
*S-ar putea să te intereseze şi măştile NATURALE pentru tenul gras:
http://sanatate.acasa.ro/......12198.html
Baftă!

1 răspuns:
| faramatania a răspuns:

Pudra pulbere este foarte indicată pentru tenul gras, diminuează excesul de sebum, iar pudra compactă îl amplifică. Nuanţa de pudră poate fi translucide(dacă ai tenul deschis la culoare). Totuşi tenul gras poate fi un avantaj(îmbătrâneşte mai greu).Eu cred că n-ar trebui să foloseşti măşti, sunt astringente, si duc la formarea ridurilor(de timpuriu).