| Laurretta a întrebat:

Ce tip de sutien folosiți? suntien cu burete, bustieră, push up?

Răspuns Câştigător
| Ririru a răspuns:

@ Baieti, daca ati studia si voi "putin" ati observa ca se si vede, si simte, cand o fata are triplu push`up.

Eu port sutiene normale, fara burete, sau cine stie ce indesate acolo. Desi nu sunt cea mai dotata persoana, prefer sa nu fiu falsa + de asta, incomodeaza. Am si 2 sutiene push-up pe care le port la ocazii.

| Pirkko a răspuns (pentru Ririru):

CherryPie, sunt de acord cu tine. Se vede daca domnisoara isi cumpara sutiene ieftine. Dar am vazut niste smecherii de sutiene faine, scumpe si foarte inselatoare... Daca vrei, ma interesez care-i marca... big grin
In mod sigur se simte dar eu nu pipai tate nici in masina, nici la restaurant, nici in scara blocului. Si cand ajung sa le pipai, e prea tarziu sa-mi mai pun intrebari... big grin

| Ririru a răspuns (pentru Pirkko):

Da, asa e.
Sunt sutiene tip "foarte mult push-up" care ti le ridica de zici ca esti foarte dotata.( dar dupa parerea mea se cam observa ) Si mai sunt si unele care sunt atat de mari incat acopera nu numai cupa si dupa ce ca au si burete, unele mai indeasa si sosete, carpe, sau cine stie laughing. Cunosc cazuri. Eh, ele sa fie sanatoase.

8 răspunsuri:
| anutza a răspuns:

Bustira acasa, sutien cu burete afara

| DidiChanx3 a răspuns:

Burete nu-mi trebuie push up ( ii am deja mari :pe ) iar pustiera nu-mi mai tine straight face

| BiancaDenisa a răspuns:

Push up cel mai des!

| Pirkko a răspuns:

Nu mai folositi sutiene pentru agatat, fetelor! Fiti cinstite si asumati-va tatele asa cum sunt! M-am saturat sa am surprize si sa ma trezesc ca palpez mandarine in loc de grapefruit doar pentru ca v-ati pus sutiene falsificate. Eu nu-mi pun ciorapi in slip, na! big grin

| 93Anna93 a răspuns:

Push-up atunci cand port bluze mulate bustiera cand port haine sport.

| 3Adelaide3 a răspuns:

In casa nu port sutien. imi plac sutienele cu push-up, am sanii potriviti pentru inaltimea mea.

Întrebări similare