Sa te dai la unghii cu ulei de ricin crede-ma ca functioneaza acum o luna si eu le aveam la fel dar acum sincer chiar am niste unghii super tari sunt foarte multumita de uleiul de ricin il gasesti la farmacie si costa 3 lei in doua - trei zile iti intareste unghiile e bun si uleiul de masline bafta
Eu zic mai degaba ca iti trebuie calciu, ar fi bine sa bei cate o cana de lapte pe zi.
Iti recomand tratament pentru unghii cu vitamina b5 de la farmec, datorita lui unghiile mele nu se mai exfoliaza.
Problema este din interior, este vorba de o carenta de vitamine si minerale. Iti recomand un produs care se numeste Concentrat pentru par, piele si unghii de la Nutrilite ( marca inregistrata a firmei Amway), 2 tablete/zi in timpul mesei. Nutrientii din acest supliment alimentar ( contin biotina, vitamina C si colagen) reduc exfolierea unghiilor si confera un aspect sanatos pielii si parului.
Nu e vorba de calciu, beau foarte multe lactate.asa le am dintotdeauna. cresc foarte putin in cateva saptamani si incep sa se rupa.
Metoda sigura : Tineºti unghiile de 2 ori pe saptamana in ulei de floarea soarelui, caldut ( nu fierbinte ).
Aproximativ 10 minute fiecare mana!
O sa ai unghiile f tari!
Eu personal folosesc ulei pentru tratamentul unghiilor, lichidul are culoarea verde. este ff bun. si mai poti folosi tratament pentru cresterea unghiilor www.avonstore.ro :)