| raluk1997 a întrebat:

Ce tratament pentru par folositi? Mi-am luat de curand placa, am auzit ca este foarte buna, insa nu as vrea sa imi ard parul. Ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| Bibutzu a răspuns:

am o mica reteta cu o masca de par ce e si foarte ieftina ( o poti face cu alimente de prin bukatarie) si foarte eficienta + ca e naturala. deci ai numai de castigat. 1 ia un castronel cu o lingurita. pune 2-3 lingurite de miere ( depinde de lungimea parului) stoarce o jumatate de lamaie. si daca poti dai fuga pana la farmacie si ia o sticluta de ulei de ricin ( 4 lei sticluta). crede-ma e cea mai tare masca de par. ai numai de castigat daca o faci.mai bine ar fi thu sa o incerci. sa vezi singura ce efect miraculos are pentru parul taw! fundita?

7 răspunsuri:
| T30D0RA a răspuns:

Si uleiul de masline e bun.winking

| MrsBrunetzyka a răspuns:

Ulei de ricin

| EsarfaRozZ a răspuns:

Nu fac nici un tratament pentru par. folosesc o masca naturala din plante, care o aplic dupa samponare si dupa clatire in abundenta. Este foarte buna, si am parul mai matasos.

Cat despre chestia cu placa, incearca ceva spray sau ser pentru protejarea de caldura. Daca folosesti acel produs inainte de fiecare folosire a placii, nu o sa ti se deterioreze. Depinde si decare iti iei.

po0opici:*:*

| BuBuLetS a răspuns:

Buna, eu mi-l indrept cu placa de fiecare data dupa ce ma spal la par si nu mi l-am ars bagand de seama ca nu folosesc nici un tratament :-s. Am auzit ca ULEIUL DE RICIN este foarte bun, dar un sfat care nu are legatura cu intrebarea ta : Chiar daca nu folosesti nici un tratament de par, ai mare grija cat timp tii placa pe par!
Numai binebatting eyelashes!

| TheDevilIsHere a răspuns:

EO folosesc spray impotriva caldurii special pentru placa de la syossbig grin

e foarte bun.nu mi se mai arde ca inaintetongue si nici nu e foarte scump 20 de lei de obicei si se gaseste prin supermasrketuri sau la saloanele speciale

| escroaca a răspuns:

Uleiul de richin este foarte bun :d.

| KittyRC a răspuns:

Pai inainte sa iti faci parul cu placa spalate pe cap si dati cu balsam de la garnier sa stii ca e foarte bun eu folosesc foarte des placa de par si nu mi-l ard