Sampoane pentru matreata sunt Vichi Dercos, Selegel, Squanorm, Foltene, Herboschopy, Gerovital. Chestia e ca unele sunt cam scumpe si sa dai 30 40 RON pe unul si sa nu isi faca efectul e nasol. Eu am folosit Selegel si a fost destul de bun si acum folosesc Squanorm si e chiar ff bun. Chestia e ca trebuie sa nimeresti un sampon care sa se potriveasca parului tau si problema e ca unele sunt cam scumpe. Vb cu mama sau tatal tau si ia un sampon din cele pe care ti le-am recomandat eu, vezi ca cele de la Gerovital, Alpecin si Herboschopy sunt pana-n 20 RON. Dar nu stiu cat de bune sunt ca nu le-am incercat. Cele pe care le-am/le folosesc eu selegel 50 RON si squanorm 50 RON, sunt scumpe.
Si nu mai incerca sampoane din astea din comert, pantene prove, head&Sholders, Elseve si mai stiu eu ce, ca nu sunt bune, mai ales ca ai zis ca il folos si nu e bun. Cele pe care ti l-eam recomandat eu sunt SAMPOANE MEDICINALE, mult mai bune.
Deci fuga la mami si spune-i.
Bafta!
Buna
eu m-am luat de la farmacie ( sunt mult mai bune de cat cele vandute in magazine ) de la petrole hahn - stop pellicules intensif il am de vreo 2 saptamani si nu mai am matreata si nu e scump 14 lei
sper ca te-am putut ajuta.
Samponul Clean&Clear. S-ar putea sa fie din cauza stersului. Tratamentul cu samponul functioneaza. Succes
Daca te referi la tratamente naturiste, poti incerca ceaiul de cimbru foarte bun chiar si dupa prima utilizare, lamaia, otetul, si apa minerala.masajul scalpului ajuta foarte mult
Incearca sarea de bucatarie. Crede-ma dupa ce am am dat banii pe fel si fel de sampoane am zis sa incerc si reteta asta si vreau sa zic ca in 10 ani nu a fost nevoie decat de 2 aplicari.(matreata clasica a parului gras [big grin] )Incearca...
Stefan3D întreabă:
OmuletulDeZapada întreabă: