Zineryt este unul dintre cele mai bune tratamente importiva acneei la ora actuala. Este foarte bun in lupta cu cosurile si pentru prevenirea lor. Trebuie aplicat pe o piele curata si uscata de 1-2 ori pe zi. Aici poti citi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137 . Il gasesti la orice farmacie si costa in jur de 30-35 RON. Pe langa folosirea Zineryt-ului trebuie sa ai si o alimentatie sanatoasa. Mai putine dulciuri, grasimi, sucuri acidulate, mai multe fructe si legume. Poti sa mai folosesti si apa termala (imi place cel mai mult cea de la Avene), o crema hidratanta, hranitoare de la Avene, o crema de galbenele pentru cicatrici, ramase in urma cosurilor, plus vitaminele E, A, C si Zn pe cale orala (si nu numai). Si este foarte importanta curatarea zilnica a pielii (dimineata si seara)! Ai nevoie de un gel de curatare cat mai bun. Intereseaza-te la farmacie, si vei fi ajutat/a sa alegi unul potrivit tipului tau de ten.
Dar cel mai bine ar fi sa consulti si un dermatolog.
Succes! Numai bine!
Pai. eu folosesc lamaie... adica. in fiecare seara inainte de a ma pune in pat imi tai o felie de lamaie si dau pe cosuri cu ea.
Buna.Am avut aceeasi problema. Poti incerca una din cremele: Akne-Syt ( de la ivaterm), Redermyl 7.Eu le-am folosit pe amandoua si au fost foarte bune.Sau mai era un sapun pentru acnee nu mai stiu cum se chema dar il gasesti la toate farmaciile sensiblue poti intreba acolo e in jur de 25 lei. Sper ca te-am ajutat.Succes si sper sa iti treaca acneea ca eu stiu cat e de aiurea sa ai asa ceva
Va multumesc mult pentru raspunsuri, dar nu pot sa dau funda pentru ca e numai una si cred toate raspunsurile sunt utile.
Probabil esti la varsta pubertatii nu? La fel si eu.De curand am cumparat sapun Dove cu o patrime crema hidratanta.Sunt foarte multumita de el chiar daca il folosesc doar de 4 zile. Pielea fetei e mai catifelata si cosurile aproape au disparut. Poti sa incerci si tu.Sau poti sa incerci sa pisezi o aspirina pe zona cu probleme si cosurile se duc, dar nu foarte repede.
Eu una ti-as recomanda unguentul de galbenele! si da vorbesc din experienta! este foarte foatre bun! succes in lupta cu acneea! funda?!
DaciaRomania întreabă: