| LovelyGirl_4079 a întrebat:

Ce trebuie să aibă o fată în cosmetică?

Răspuns Câştigător
| GabrielaSandica a răspuns:

Pai demachiant special tipului de ten, fond de ten pentru vara mai inchis pentru iarna mai deschis, pudra, perle bronzante, rimeluri (care rezista la apa si care nu rezista) fond de ten la fel rezistent la transfer si nu. Creioane de ochi, buze, sprancene. Glosuri si rujuri, neaparat un ruj rosu, te face mereu sa te simti Sexy big grin

Gabriela Sandica
Senior Coordonator Avon si Ambasador AVON
Pagina mea personala

6 răspunsuri:
| Biuka a răspuns:

Eu am: 2 rimeluri, creion de ochi negru, creion de ochi maro, fard de pleoape roz pal, luciu de buze, ruj de buze mat, perle bronzante, fond de ten, Un tampon blushing, Oja transparenta, tus ochi, creion sprancene, baton corector, crema hidratanta de fata, o penseta, unghiera + pila uncghii,
Asta am eu`. le-am insirat aici pe pat ca sa ti le pot enumera laughing

| bybuu13 a răspuns:

Eu in trusa de cosmetica am : un rimel, un fond de ten, o pudra, un luciu, un creion pentru ochii si un parfum. big grin Sper ca ti-am fost de ajutor :*

| TeoDoraElena98 a răspuns:

Un fond de ten, O pudra, Un luciu, Un creion, Depinde de fiecarewinking

| kissbaby a răspuns:

Bunalove struck! pai ar trebi sa ai un rimel. creion pudra sau fond de ten, ruj, far de pleoape,, chestii de genul asta niste clamite de par... etc.
Sper ca te-am ajutat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai dupa parerea autoarei Rona Berg care a scris cartea Frumusete la minut, urmatoarele :
" 1. O gama completa a celor mai noi creme, lotiuni, seruri si balsame.
2. Uscatoare de par, clame pentru par, lumanari si parfumuri.
3. Paletele complete de farduri ale sezonului curent si urmator - de la fond de ten la luciu de buze si tot ce e intre ele.
4. O cutie cu balsam sau crema Vaseline pentru a adauga buzelor, obrajilor si decolteului un strop de stralucire in ultima clipa.
5. Ustensile bune la toate : pensule pentru machiaj, bureti, bigudiuri si perii pentru sprancene.
6. O gama de sampoane uscate, pentru acele momente cand spalatul parului nu intra in discutii, dar nici un par gras nu se cade.
7. Mai multe tuburi de rimel negru si colorat, creioane de ochi, cleste pentru gene.
8. Luciu de buze, pentru buze cu aspect lacuit.
9. Pile pentru unghii, lacuri protectoare, unghiere si oje - de orice culoare posibila.
10. Geluri de par, seruri pentru stralucire, ceara, spray-uri pentru par, creme, spume si pomezi - de la Kiehl's Kerastase.
11. Elastice pentru par, panglici funde, piepteni, perii, ondulatoare.
12. Tubuti cu gel pentru obraz sau bronzante, pentru o nota rumena sau un strop de culoare sanatoasa.
13. Pernute pentru ochi, uleiuri esentiale, produse de aromaterapie.
14. Gel de dus, bureti de baie, perii pentru corp, creme exfoliante. "

Cam atat scumpo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si cam ce am eu in materie de cosmetice, partea de machiaj, pai :
Un fond de ten normal, un fdt care rezista 24 de ore si da luciu tenului, un fond de ten mat care rezista 12 ore, batoane corectoare de la : Avon si L'oreal pe care nu le mai folosesc si nici nu stiu ce naiba o sa fac cu ele, balsame de buze de la Avon, Nivea, Luciu de buze Sephora, Ruj de buze rezistent 24 de ore cu luciu in celalalt capat, farduri : fuchsia, roz pal, oranj, maro, galben, alb, crem, palete de farduri, creion de ochi negru, mascara Avon si Maybelline, ruj nude Maybelline, blush farmasi si ruby rose si cam atat cred laughing.

Dar eu ma limitez la fond de ten, fard alb si fucshia, mascara si balsam.