Incearca pe picioare cu benzi de ceara, atunci va creste mult mai greu si va trebui sa te epilezi mult mai rar, plus ca in timp ti se va subtia firul.
Incearca cu crema depilatoare, nu cred ca te doare
E o problema destul de grava daca iti creste asa de repede
Poate ai putea incerca o epilare permanenta, dar avand in vedere ca acum esti in situatia asta.mai bine incerci crema epilatoare
Kisses :*
Hi! cred ca ar trebui sa folosesti crema depilatoare e eficienta. o aplici timp de 10-15 min si dupa aia te speli. mi se pare cea mai simpla cale. succes bye
Poi daca nu ai un epilator iti cumperi o crema depilatoare de la magazin:http://www.kudika.ro/......ina-2.html
Cu lama parul creste mult mai repede eu zic sa-ti iei epilator de ala electronic iar daca ai pielea sensibiela de la genunchi in sus fata cu bigul dar doar cat iei varfur parului apoi fate cuu ...ala electronic cu ala mare =big= stii? si nu vei mai avea probleme
Ti-as recomanda crema dar si ea face cam tot ca lama : rupe. Deci parul va creste la fel de repede. Dar totusi, decat lama... mai bine cu crema. Sau de ce nu mergi la salon sa te faci cu ceara Nu e scump si in plus acolo dupa epilare te dau cu tot felul de uleiuri si nu te iriti De ce sa nu incerci De pierdut sigur nu pierzi nimic
Este de la lama, clar.
Incearca orice altceva: ceara e cea mai indicata, crede-am. Eu ma epilez singura.
E f ieftin si in timp te obisnuiesti si cu durerea si tot.
Mie imi creste si mai rar acum. Dupa cateva luni o sa vezi ca vei avea portiuni unde nu vei mai avea par deloc
Poti folosi crema epilatoare. E foarte usor de folosit si nu e deloc dureros. O aplici, o lasi sa actioneze si dupa o indepartezi.Iti lasa pielea fina.Succes!
Pai de la bic deja s-a ingrosat firul de par si doare daca il iei cu epilatorul...trebuie sa risti o data sa te faci cu cearasucces:X
Imi pare rau pentru tine incearca crema depilatoare poate va merge la mine a mers dar nu a usturat asa de tare cum ai zis tu, dar oricum incearca.
Nu mai folosi lama.parul creste foarte repede, la fel si cu crema.eu cred ca epilatorul sau benzile sunt cele mai bune...dar in situatia ta foloseste crema cateva zile si incearca iar-si cu epilatorul. daca tot asa te iriti incearca benzile si iti vei da seama singura care sunt cele mai bune pentru. pielea ta. funda?
anonim_4396 întreabă: