| diana2513 a întrebat:

Ce trebuie sa faca un reprezentant avon?

Răspuns Câştigător
| Mihaii24 a răspuns:

Pai...firma AVON iti da cataloage cu produse. Tu ca reprezentat, dai cataloagele alea la lume...cu nr. tau de tel. scris pe ele. Ori pe strada la scoala, vecini, de ce nu? Chiar si prieteni. Oameni respectivi iti dau comanda. Tu te duci la Avon si o depui. dupa o saptamana o ridici si o dai la lume. Lumea iti da banii pe ele. Si tu din banii aia opresti 20 %. Si restul ii dai la AVON. Sper ca te-am ajutat. Si eu sunt reprezentant.

5 răspunsuri:
| gicaputinica a răspuns:

Cu alte cuvinte, tu platesti factura cu banii "gramada" si ii vei lua cu "picatura".
Pentru a intelege ceva din aceasta afacere, vei fi nevoita sa ai "pe traseu" cel putin 3.000 de lei iar rezultatele se vor vedea peste 4-6 luni.
Sa nu crezi ca vor sari clientii pe tine. Deja sunt destui reprezentanti Avon, Oriflame sau Lady si vei fi nevoita sa faci multe compromisuri (rate, timp de asteptare la incasari, marfa inapoiata, tepe...)

Oricum, succes!

| iolanda_4444 a răspuns:

Draga Diana, un reprezentant Avon poate face multe. Vanzare, cariera si multe altele de care putini stiu.
Dar primul pas de a te alatura firmei Avon este sa devii reprezentanta.
Ce face un reprezentant? In primul rand pe baza catalogului aduna comenzi.
Cum le aduna? Arata catalogul prietenilor, rudelor, vecinilor, colegilor si le promoveaza cele mai bune oferte.
Comenzile se plaseaza on - line (pe internet), coletul este livrat acasa sau la posta in functie de dorinta reprezentantului.
Dupa primirea coletului, imparti produsele clientilor, incasezi banii si reiei ciclul.
Produsele se platesc in termen de 21 de zile de la data facturarii.
Pentru mai multe detalii: iolanda_avon@yahoo.com sau trimite SMS cu cuvantul AVON si te voi suna eu.

| iolanda_4444 a răspuns:

0745/432493

| Avon005 a răspuns:

Daca mai ai intrebari bianca. avon005 este idul meu de messenger

| Dima_Ioana_1989 a răspuns:

Profita de oferta pentru noii reprezentanti Avon. Inscrie-te si bucura-te de toate aceste beneficii.
http://www.avoncosmetics.ro/PRSuite/your_dream_opportunity.page
Pentru mai multe detalii ma puteti contacta printr-un email la adresa: oana_4_life@yahoo.com