| karavakia a întrebat:

Ce trebuie sa faci ca sa fii popular in scoala? de unde stii daca esti?

Răspuns Câştigător
| Daria a răspuns:

Cum zice si Elenuu sa te implici in cat mai multe proiecte, baluri, concursuri la scoala, etc, sa cunosti multa lume.
Dar cel mai important lucru e sa te faci remarcata.Sa fii originala, sa te imbraci cu gust si diferit.Sa fii sociabila, prietenoasa, sa ai replici bune pentru orice situatie, sa fii mereu cu ambetul pe buze.happy

5 răspunsuri:
| ALice_4674 a răspuns:

Pai iti dai seama daca esti popular cand toata lumea vorbeste cu tine, sa uita la tine sau macar te saluta.si ca sa fii popular trebuie sa iti faci prieteni noi din scoala cam pe la toate clasele.Succes

| SERIOUX a răspuns:

In Romania sa fii popoular trebuie sa faci prostii: sa fumezi sa te droghezi sa distrugi clasele sa faci farse la profesori etc.

| cristianorudi7 a răspuns:

Ai vazut prea multe filme din usa, in rom nu exista asa ceva, so cut it out

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa cunosti multi oameni. De exemplu ai niste colege mai populare pe care vrei sa le intreci. Sti cum. Eu nu mai apelez la ele, daca imi pun o intrebare ma prefac ca nu le aud is asa ele insista si eu fac: Uf draguto da de ce nu ma lasi in pace. Nu poti sa traiesti fara mine. Asta imi trebuie daca sunt asa populara. Trebuie sa cunosti fete dragute cu note mari sau baieti dar si fete si baieti rai. Trebuie sa inveti bine, sa fii original, sa te imbraci frumos, sa iti aranjezi parul mereu altfel, si sa fii vazut bine de profesori. De exemplu profesorii mai spun la alti copii mai prosti. De ce nu poti si tu sa inveti asa de bine ca si x. Trebuie sa fii implicat in diferite activitati(scenete de teatru, baluri si alte proiecte). Trebuie sa te duci la multe concursuri si olimpiade si sa iei punctaj mare. Trebuie sa stii toate stirile de ultima ora. Trebuie sa fii si amuzant si dragut. Desi eu ma duc la concursuri s iau punctaj mare, cunosc multi copii, ma apreciaza profii, sunt in sceneta de Craciun cu rolul principal si indeplinesc toate conditile de mai sus nu sunt foarte populara deoarece fetele si baietii din scoala mea sunt interesati mai mult de cei bogati. Sunt si eu populara dar nu ceilalti din cauza situatiei materiale.

| Xenaaaa a răspuns:

Pentru a fi popular intr. o scoala trebuie sa cunosti elevi cu o clasa mai mari si cu una mai mici(neparat). Sa te implici in proiecte, sa mergi la concursuri dar sa castigi si premii marilaughingfunda?

Întrebări similare