anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce tunsori arata cel mai bine pe un par ondulat, rebel si bogat? E destul de uscat si lipsit de viata acum, de la atata indreptat.

5 răspunsuri:
| Irina a răspuns:

Daca doresti sa ti-l mai indrepti pe viitor, sfatul meu e sa o faci din perie. parul cret nu se indreapta cu placa.

| lololololol a răspuns:

Buna.
Ca sa scapi de parul lipsit de viata, taieti capetele, nu mai folosi foehnul. O coafura naturala e cea mai frumoasa. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu mi-l intind, si al meu e cret. port bentita sau cordeluta, il mai prind in vreo coada smechera, ori 2 cozihee hee
Ca sa-si recapete vitalitatea, iti recomand sincer masca cu jojoba si ulei de migdale, de la Londa.Costa cam 50 de lei, dar te tine foarte mult timp, luni intregi.Si balsam, pentru par uscat si lipsit de stralucire, de la Gliss.
Placa n-o folosi des.Cam o data la 2 saptamani.Iti dai seama si singura ca-ti distrugi parul.Si apoi ai mult de tras pana-si revine.
Acum, cand ai probleme cu el, incearca sa-l lasi sa se usuce fara foehn. Poti sa-l clatesti cu o cana de ceai de musetel dupa clatire.
Sau masti cu ulei de masline, uei de ricin sau combinatie ulei de masline+ulei de ricin, o data pe saptamana. Poti sta 2 ore cu masca pe cap, apoi clatesti.

| biancapoli a răspuns:

Pe un par undulat aratan cel mai bine tinsoarea lu Mylei Crus

| flavius93 a răspuns:

Sunt de parere ca cel mai bine ar fi sa fie lung parul. cel putin pana la umeri si tot timpul cand te usuci sa pui putina spuma pe el sau daca nu ai un par gras foloseste ceara pentru ai mai scade din volum si ai da stralucire. parul tuns normal... in scari dar nu exageram cu scarile caci risti sa ai un par mult prea umflat si nu cred ca iti doresti sa fie ca un tufis tongue deci tuns in scari aplicat de spuma sau vopsea si eventual arata bine putin prins, nu tot intr-o coada doar putin, foloseste agrafe si prinzatori de par si joacate cu el pana gasesti un stil care sa iti placa