| AliinaSomerhalder a întrebat:

Ce ulei e mai bun pentru acnee? Uleiul de migdale sau de argan? Nu vreau doar sa vindece acneea, vreau sa repare si semnele lasate din cauza acestora. Eu am auzit ca cel de migdale e mai bun... voi ce stiti?

Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

De ce sa-ti dai cu ulei pe fata ca sa ti se ingrase tenul si sa astupi porii? Tu trebuie din contra sa elimini sebumul, sa deblochezi si sa curati porii ca sa se vindece acneea.Sunt geluri de curatare si diferite lotiuni special destinate pentru asta care in timp te ajuta sa curati fata si sa previi aparitia cosurilor.Iar pentru semne trebuie sa folosesti un gel exfoliant si trebuie sa-ti exfoliezi regulat tenul.
Uleiurile se flosesc doar in cazul tenului foarte uscat care are nevoie de hidratare.

4 răspunsuri:
| Lou222 a răspuns:

Pai sora mea mai mare se da cu amandoua. cu ulei de migdale sa vindece acneele iar pentru a repara semnele lasate de ele se da cu ulei de argan. apoi sera se spara cu apa si malai pentru as-i netezi fata si pentru a scapa de impurirltati. sa stii ca pe fata ei functioneaza dar de tine nu stju ce sa apun. sper ca te-am ajutat :-)

| dogslover a răspuns:

Uleiul de argan e bun pentru semnele lasate si pentru a reface pielea ranita, deci daca stii ca uleiul de migdale e bun contra cosurilor, mai intai da-te cu el si apoi incearca si uleiul de argan. Dar, daca ai pielea grasa (caz in care iti pot iesi multe cosuri), uleiul nu e ff bun pentru ca il ingrasa mai tare. Pentru a scapa de cosuri, incearca si sa-ti speli fata cu sapun 100% natural (adica din acela maro) din plante contra-acnee.