| Mirela0876 a întrebat:

Ce utilizări are pudra de bebeluși in machiaj?

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

In loc de pudra, pentru fixarea machiajului si oferirea unei senzatii de matifiere.

Bula
| Bula a răspuns:

"Pudra de bebelusi" (pudra Talk) se foloseste pentru absorbirea umiditatii prin transpiratie al pielii.
Praful este folosit nu numai la bebelusi, ci si de sportivi sau in alte activitati unde trebuie evitata alunecarea pielii din cauza umiditatii. Combinat cu antibiotice si alte substante, praful se foloseste pentru uz extern si in chirurgie. Totodata, praful Talk are si utilizari in domenii industriale, cosmetice etc.

| GdX a răspuns:

Nu am auzit sa se foloseasca pudra de talc in machiaj. Se mai foloseste la parul gras din cate stiu.

| WhiteLife a răspuns:

Nu știu in machiaj exact. Dar eu îmi presar pe par putina când am parul foarte murdar și nu am timp sa ma spăl. De asemenea, absoarbe foarte bine substante uleioase de pe diverse materiale (textile, foi etc). Dar ai mare grija, nu inspira praful, pentru ca pudra de talc e cancerigena pentru plămâni.

| PsihopedagogCristinaM a răspuns:

Nu se foloseste in make-up! Talcul nu este bun pentru ten deoarece usuca, blocheaza porii si favorizeaza aparitia punctelor negre si albe

Good luck

Întrebări similare