anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce v-ati dori sa purtati (haine, pantofi, etc) si NU va permit parintii?

12 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Am trecut de perioada asta, dar, din fericire, am avut parinti cu capul pe umeri care m-au invatat ca decenta are INTOTDEAUNA intaietate in fata modei.
Am invatat de la mama doua chestii esentiale: 1. Sa ma uit in oglinda cu simt critic, inainte de a iesi pe usa si, daca nu-mi place ce vad, sa ma schimb si 2. Daca aud fluierand in urma mea, sa nu presupun automat ca fluieratul e admirativ; poate fi si depreciativ si atunci, e grav!
Ideea de baza e ca, orice pui pe tine (ca e sau nu la moda) sa-ti stea bine si sa se potriveasca varstei. Ar fi ridicol sa te cocoti, la 12-13-14 ani, de pilda, pe 10 cm de tocuri, iar la 30 sa ai mersul deformat din aceasta cauza.

| Amelya02 a răspuns:

Salopete elegante, pantofi cu toc de 15 cm, rochite scurte.happy

| Gεσяgιαηαα a răspuns:

Pai, cred ca parinti nu ne lasa sa purtam diferite haine, care nu li se par lor adecvate, pentru binele nostru. Daca am purta fuste scurte, pantofi cu toc de 12 cm si machiate ca de club, ar zice lumea ca sunte b***h.
Dar sa revenim la intrebarea ta, pe mine ma lasa sa ma imbrac cu ce vreau atat cat nu intrec limita de decenta straight face

| dianamariana2001 a răspuns:

Sincer...pe mine ma lasa sa port tot ce-mi doresc pentru ca e decizia mea cum vreau sa arat...

| wforweirdo a răspuns:

Port ce vreau eu, nu mi-au interzis niciodată să port nu ştiu ce. Poate pentru că mă îmbrac ok, dacă aş vrea să mă îmbrac ca o curvă, nu m-ar lăsa, dar din moment ce nu mă îmbrac aşa, nu au nimic de comentat.

| Coral7 a răspuns:

Pantofi cu tot si rochitze scurte si sa-mi indrept parul big grin. si lorika ai dreptate. ce rost are intrebarea asta?:S

| PisicutaaMica a răspuns:

Pai nu ma lasa sa port fusta scurta sa mi se vada fesele si decolteu fosrteee fare fara sutien, si tocuri si nu ma lasa sa merg cu baieti 25 de ani cu fusta scurta si maieu decoltat

| Lorika a răspuns:

Fuste scurte si pantofi cu toc inalt.De ce ai pus intrebarea asta? Are vreun rost?

| mulan11 a răspuns:

As vrea sa port haine emo si sami colorez parul si da sunt putin genu emo

| gabytza95 a răspuns:

Pe mine ma lasa sa port aproape ce vreau eu.Ce rost are intrebarea asta?

| gabytza95 a răspuns:

Pe mine ma lasa sa port ce vreau eu. De ce ai intrebat?

| gabytza95 a răspuns:

Pe mine ma lasa sa port ce vreau.De ce ai pus intrebarea asta?