anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce va place cel mai mult la fotomodelul asta? Care trasatura a ei este cea mai reusita? Vi se pare o frumusete rara? http://www.flickr.com/photos/92160202@N03/

Răspuns Câştigător
| AikkoxD a răspuns:

Sunt o mulţime de fete frumoase. Am spus eu că e urâtă? Şi n-am de ce să fiu invidioasă. Am spus doar că nu are nimic extraordinar, nu te orbeşte cu frumuseţea.

6 răspunsuri:
| callie2 a răspuns:

Nu e extra frumoasa. e draguta dar in niciun caz o frumusete rara.

| arbl07 a răspuns (pentru callie2):

Asta e adevaratul raspuns.Insa vad ca unele exagereaza pe aici. Poate au nevoie de ochelari.

| AikkoxD a răspuns:

E frumoasă nemachiată. Dar nu are nimic extraordinar.

| arbl07 a răspuns (pentru AikkoxD):

Nu vi se prea se vede invidia desi e frumoasa.de obicei femeile se inflameaza rau cand apare cate una de te da jos.

| AikkoxD a răspuns (pentru arbl07):

Sunt o mulţime de fete frumoase. Am spus eu că e urâtă? Şi n-am de ce să fiu invidioasă. Am spus doar că nu are nimic extraordinar, nu te orbeşte cu frumuseţea.

| Bondarel99 a răspuns:

Are trasaturi frumopase,nasul e putin cam mare, dar are forma frumoasa, forma sprancenelor se potriveste cu structura fetei, un zambet frumos...e foarte frumoasa, dar nu pot sa zic ca e frumusete rara.

| Hermaniona a răspuns:

Cel mai mult imi plac ochii, este foarte frumosa dar frumusete rara nu este, dar atata timp cat e naturala, e de apreciat