Buna! mie imi plac toate culorile dar si mai mult imi plac ochii verzi,imi place destul de mult acea culoare, desi si cei albastrii sunt draguti, si cei caprui.pa-pa.
Buna!
Pur si simplu, ador ochii verzi! Sunt pur si simplu superbi, parerea mea . Si ochii albastri imi plac foarte mult, deci i-as pune undeva pe locul 2.
Succes!
Sincer intotdeuna unchiul meu spune ca oamenii cu ochi albasti sunt cam (ghinionisti), dar eu nu cred asa ceva, toti suntem oameni indiferent de culoarea ochilor si infatisarea noastra!:d
Pai eu am ochii caprui, dar uneori ma gandesc daca as fi aratat mai bine cu ochi verzi!
Asta e fiecare cum ne-a lasat bunul Dumnezeu! Dci pe locul 1 culoarea ochilor mei:Caprui
Well.in general albastrii dar depinde de culoarea parului. Daca parul e blond prefer caprui, daca e brunet prefer albastrii si daca e saten prefer verzi. (dar ultimele 2 pot fi si inversate) Kisses :*:*:*
Pai imi plac ochii verzi de pisica dar cel mai mult cei negri! fiecare are ceva special!
Albastrii si Verziiochii verzi; daca e brunet->ochii albastrii; iar daca e satenochii caprui. [dar tie care iti plac?]
Ochii verzi sa nu-i crezi, ochi albastrii ca doi astrii, ochi caprui fura inima oricui...deci Caprui si albastrii >
Cuvântul1 întreabă: