| andreicod a întrebat:

Ce voucher cadou e mai bine primit de o fata de 18 ani: coafor (tuns + spalat + masca + styling), 8 sedinte la cursuri de dans sau fitness sau o sedinta de bronzare organica? Pls heeeeeeeeeelp!

Răspuns Câştigător
| IamIce a răspuns:

Deci daca fata arata bine si se ingrijeste prima varianta cade!
Fata oare umbla prin discoteca stie sa danseze? si a 2-a cade
Fata arata bine? nu face asta a 3-a cade si ea
Du-te cu ea la bronzbig grin

sau zine mai multe despre ea
o poza cevaday dreaming

12 răspunsuri:
| AzizRO a răspuns:

Eu zic ca cursurile de dans sau fitnes pentru ca daca ai trimiteo la coafor s-ar putea gandi ca nu arata asa cum ai vrea tu sau nu o consideri destul de frumoasa oricum alegerea iti apartinetongue

| Eu_3191 a răspuns:

Toate 3 sunt tentante big grin dar cred ca mai bine este fitnessul pentru ca acum vine vara si daca merge in haine skurte sa aiba korp frumosbig grin:->

| florabianca42 a răspuns:

Cursuri de dans sunt mult mai folositore...

| ruzycciocolata a răspuns:

Mie mi-ar placea coafor sau fitness dar intreaba persoana respectica big grin good luck!

| razvanel112 a răspuns:

Nu sunt fata. dar cred ca daca iti permiti sa pui sasi aleaga... cred ca e cel mai bine. asa ii faci o surpriza si mai mare big grin

| andreicod explică:

E frumoasa cu totul, eu sunt innebunit dupa ea :D Coaforul si mie mi se parea un pic aiurea, dar e de fite, la http://city.eva.ro/......n-academy/ si m-am gandit ca poate nu se duce in mod normal la ceva asa scump si i-ar placea. Cursurile de dans (sau fitness, ca se fac in acelasi loc) sunt undeva prin Iancului, ori ea sta pe Titulescu, e cam departe si nu arata nici asa demential. Nu mai gasesc acum linkul ca sa va faceti o idee :( Bronzarea organica suna bine, era pe la Romana, dar nu stiu daca e ok. Are ceva contraindicatii? Poate fi impotriva bronzatului organic din principiu? Multumesc mult ca ma ajutati!

| Nenumescovici00 a răspuns:

Eu zic cursurile de dans sau coafor dar mai bine coaforul

| Diva a răspuns:

Alege coafor-ul iti spun din experienta o fata/femeie primeste mereu cu bucurie o schimbare de look indiferent cat de bine arata.Succes

| NickiMinaj a răspuns:

Bronzareeee, sunt o pitipoanca! sad

| Lary_2950 a răspuns:

Eu una as alege 8 sedinte la cursuri de dans

| pinkelephant a răspuns:

Eu zic ca aici conteaza si de cat timp va cunoasteti/sunteti impreuna. Daca tipul cu care am o relatie serioasa de cativa ani imi face cadou abonament la sala, e ok. Dar daca un tip pe care-l stiu de cateva luni imi face un asemenea cadou, s-ar putea sa cred ca incearca sa-mi spuna in mod subtil ca-s grasa laughing. Deci daca nu va cunoasteti foarte bine, cred ca cel mai safe e la coafor.

P.S.: Cursurile de dans sunt individuale sau se poate merge si in doi, ca pereche? Ca asta ar fi o idee faina indiferent de cat timp va stiti.

| poncica1990 a răspuns:

Poti sa ii oferi si un voucher spa
http://delmarmedspa.ro/voucher-spa/
suna foarte atragator pentru mine