| Dorinel a întrebat:

Ce ziceti de baieti care poarta bijuteri[inele, lanturi, bratari]? Cum vi se par mai "cool" sau afemeiati?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
45 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sall! parerea mea, despre bratari.lanturi etc e naspa.ptr ca mi se par smecheri de 2 bani, mai ales cei care il las sa se vada pe dinafara.Omul il cunosti dupa cum se imbracata si vorbeste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O yes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niste prosti cu gusturi de femei care arata ca niste tranvestiti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cool
\

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai cool

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi se par foarte faine.prietenul meu are lantic pe care i l'am dat eu cadou cand am facut 3 luni si are vreo 5inele si 2 bratari.nu suporta in schimb cerceii. dar trebuie sa recunosc ca restul argintului ii vin chiar foarte bine.imi plac in mod special baietii care poarta. avem si avantajul ca amandurora ne place argintul.si eu port foarte mult.imi place. dar la baieti nu mi se pare nimic iesit din comun.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam toti care ati raspuns aici aveti pana in 20 de ani minte deloc si sunteti varza! in special vad ca fete au raspuns si este de asteptat ca ele au cea mai putina minte.deschide o carte sau intreaba pe unu mai stiut si o sa vezi ca inelele lanturile si bratarile groase chiar si cercei sunt un simbol tipic barbatesc, simbolizeaza puterea si vigoarea masculina inca de acum mii de ani cand femeile erau apreciate mai jos ca animalele, mancau cu cainii la piciorul mesei in timp ce barbatul era plin de aur si ingrijit.nu uitati de unde ati plecat, doar pentru ca vi s-a dat drept de vot de cateva sute de ani si s-a facut asa zisa egalitate intre sexe nu inseamna ca si este.tot niste zdrente sunteti chiar mai mult ca atunciwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceas, Inel si lant de argint... Daca vrei sa fii baiat de baiat. trebuie totusi sa arati ca ai bani. daca ai asa ceva esti un mare cocalar jegos si foarte prost trebuie sa arati ca esti destept ca aspectul acesta creat din accesori, 1 % din om face poate nici atat dar se pare ca esti prea prost imi pare rau de tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie sincer la un baiat nu imi place sa aiba lantisor. da acum depinde si de felul persoanei.nu la toti este la fel.de ex bitu meu poarta bratara de aur si inel tot de aur pentru ca aveam amandoi, el are bratara cu numele meu iar eu cu al lui.asa mai zic si eu, da nu's de acord cu alea din tinichea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate deci asta tine de felul fiecaruia cum ii place sa se poarte...deci nu e ceva cine stie ce...un inel mic discret nici nu se baga de seama.mare carcotasi mai sunteti diecare cum are chefhappy.off pacat de tara asta ca e frumoasa dar oamenii strica totul\

| Gabriella_1938 a răspuns:

Imi da impresia ca sunt cocalari laughing

| Allondra a răspuns:

INEL - NU!
Un lant de aur/argint, dar nu toate prostiile straight face
Iar bratara.tot aur/argint.love struck
Arata mult mai bine decat cu toate... prostiile pe mana.
Am vazut baieti cu inele si mie imi vine sa ma rad atunci cand ii vad laughing
Nah asta este. Mie cel putin nu`mi plac baietii cu INELE.Categoric NUUUU. [arata groaznic] don't tell anyone

| hasuflorin a răspuns:

Sigur ca da toate zice-ti asa, si cand se da un baiat mai elegant pe langa voi cu o bratara sau un inel (nici ghiul) numai bun... daca e si frumos toata va udati nu-mi spune-ti ca va cunosc port bratara si din cand in cand si inel si lanta cateodata la camasa binenteles nu toate deodata si nu am gasit fata care sa-mi zica nu areti bine cu ele nu esti cool ba din contra, * peace *

| hasuflorin a răspuns:

Lasati-ma frate cu povestiile de genu " arata ca naomi " si toate cele ca va cunosc prea bine, nu am vazut baiat gay ca poarta un lant la costum si la camasa sau un inel sau o bratara binenteles nu toate deodata nu ghiul, nu lant de tras lemne si nu bratara de zici ca-s catuse micuta, finuta etc... eu port la camasa lant cand ies cateodata bratara sau un inel finut sau bratara nimeni nu mi-a zis ca mi-ar sta rau si am cerut opinii ba chiar din contra dai impresie de baiat elegant... problema voastra dar majoritatea fetelor le vad unde cand se da unu finut care e si frumos pe deasupra.

| oxy a răspuns:

Daca poarta si inele inseamna ca e cam afemeiat saracu`. Si prietenul meu poarta bratara:p.

| ovidius_1575 a răspuns:

eu am mana stanga full de inele argint si bratari, un ceas!
dreapta 2 de aur cu o bratara la fel, la gat 2 de argint, un cercel, ce pot sa va zic la toti le plac fete baieti, ma refer cine ma cunosc etc, multi ar purta daca i-ar tine buzunarul si app imi place sa imi bag banii in mine nu in femeie! eu zic ca sunteti cam inapoiati este 2011, e Romania! fiecare cum vrea...parerea voastra e = cu 0, daca m-as lua dupa lume era sub pamant de mult!