Fructele goji nu sunt pentru slabire.
Ele sunt bogate in vitamina a si b dar si bogate in fibre ( de aceea sunt satioase). Datorita ca sunt bogate si in antioxidanti (in special carotenoide) sunt folosite de mult timp în medicina traditionala pentru imbunatatirea vederii, prevenirea diabetului, a hipertensiunii arteriale, intărirea sistemului imunitar si pentru a ameliora simptomele de oboseala.
Deci ele n-au nicio treaba cu slabirea, dar sunt bune pentru un stil de viata sanatos ( eu le folosesc in smoothie - le pun un pic in apa, cam 30 de minute-)
Fructele goji au multe intrebuintari dar printre ale nu se numara si acesta de care vorbesti tu.Nu mai incerca sa gasesti o cale scurta, sportul este sfant.
Depinde de restul alimentelor. Intr-o dieta echilibrata aceste fructe pot ajuta mult insa la micul dejun si de preferat simplu fata nici un fel de combinati.
În plus, fructele goji sunt o sursă bogată de fibre (3 grame la o porţie de 28 grame de fruct), care ajută în procesele de detoxifiere şi nu au decât 100 de calorii pentru o porţie, ceea ce le transformă în aliaţi de nădejde în curele de slăbire.
Eu am citit un articol despre diata cu fructele goji, si am vazut ca multe fete au scapat de kg intr-un timp scurt, dar sunt si fete care le-au consumat in exces si au ajuns anorexice.