Părerile sunt împărțite http://www.lovendal.net/......sei-sale/. Dacă ai citit articolul aproape că te-a convins, totuți după ani de zile, doamna care a fotografiat așa zisa zână a recunoscut că este un trucaj. Chiar și tu poți o zână sau o sirenă!
Sincer nu cred ca exista stai linistita ca este un raspuns serios. nu stiu cati ani ai si oricum nu vreau sa rad de tine sau asa ceva. in orice caz mi se pare totusi minunat sa mai credem in zane si sirene...adica sa traim intr-o lume a noastra imaginara tu poti crede absolut ce vrei in legatura cu aceste "fiinte"(altfel nu stiu cum sa le spun). cum am mai zis, sincer nu cred ca exista.
Da,exista una chiar aici pe tastatura mea, care a scris raspunsul asta :O
Cati ani ai?
Daca vrei chiar exista... exista Dumnezeu, exista minuni exista miracole, exista lucruri fara de care noi nu am exista
Nu cele ca tinkerbell, dar eu cred ca fiecare om are un inger pazitor...tu nu?
Exista zane si in realitate, dar s si in vise sau la televizor, calculator.etccele de la televizor sunt fete imbracate in zane sau desene animate.zanele adevarate sunt mamele.iar pe locul 2 surorile, verisoarele, prietenele etc.asa e pentru mine
Fiecare cu pareril lui, nu am nevoie de funda dar eu am fost inbtotdeauna pasionata de aceste creeaturi si cred in ele!
Mario1996 întreabă: