Nu stiu sa-ti spun daca placa e buna. Dar la modul cel mai sincer, placa de par roicat de performanta ar fi, nu-i de gluma cu ea.Si eu am, chiar am dat 2 milioane pe ea.Si intr-adevar, e buna, indreapta si asa, dar la un moment dat, varfurile au inceput sa mi se despice, iar parul neindreptat mi se pare ciudat, chiar daca nu este. Oricum nu e buna pentru sanatatea parului. Ce-ti recomand eu ar fi sa folosesti un balsam corespunzator parului tau, un ulei pe care il aplici pe par cand e umed, apara firul de par de incalzirea placii si de ce nu si un tratament.Ajuta.Asa placa oricat de proasta/buna ar fi nu mai e chiar atat de rea pentru parul tau. Oricum, placa pare buna.Foloseste-o cu cap!:*
Nu stiu cat de buna este dar eu am folosit numai de la remington si de la rowenta asa ca despre altele nu stiu ce sa iti spun mai stiu ca si alea de la philips sau braun ar fi bune
De regula cele mai bune placi sunt cele remingthon, dar daca are ceramica cred ca e buna si aceasta, foloseste-o cu incredere mai ales ca ai primit-o
Si eu folosesc remington, ca si marea majoritate, dar nu are ce sa nu fie buna, pare ok.deci daca ar fi sa imi cumpar placa, as cumpara reminton, dar daca asta ai primit'o normal ca poti sa o folosesti.ca sa fi sigura ia'ti ceva spray sau masca pentru protejarea parului
O am eu si ...doamne cat ma chinui sa imi indrept parul cu ea, si pe mine ma tentat ca are si placi pentru creponare, insa niciodata nu o sa ai un par perfect drept cu placa aia, bine acum depinde si de firul tau de par, insa nu tiasi recomandao.
Nu stiu, cred ca este buna dupa cate ai spus despre ea.
Foloseste'o cu incredere
Bafta!
Pare chiar buna eu folosesc rowenta dar nu prea conteaza marca atat timp cat e buna sh ma are sh ondulator deci cred ca o sa-ti fie de folos >.<
Mda creponatu numai este demult la moda...
dp parerea mea placa Electron este eca mai buna
Http://www.onestop.ro/placa-de-intins-parul-remington-s2002--pid16380 asta creca e faina :x adica are protectie si asa mie miar place mai gandeste-te creca tu vrei cu trei dinalea asa-i;)):>mai gandeste-te
Mario1996 întreabă: