| camiitsu a întrebat:

Cea mai buna metoda de ingrasare e mancatul excesiv nu? asta o sa fac!:*

11 răspunsuri:
| RobyK2 a răspuns:

Prin mâncatul excesiv nu te vei îngrăşa nicidecum imediat, în timp ţi se va mări stomacul iar apoi vei începe să te îngraşi, dar doar în zona burţii. După ceva ani o să începi să te îngraşi şi în alte zone. deci eu nu recomand asta.

| th4inspiration a răspuns:

In nici UN CAZ! MANCATUL EXCESIV TE IMBOLNAVESTE MAI DEGRABA DEGAT SA TE INGRASE, si poate nu vrei sa fii GRASA, poate doar vrei sa iei in masa musculara, si aici este vorba de sport si o alimentatie sanatoasa.

| AmanoYuno a răspuns:

Nu! e lipsa de miscare si lenevitulwinking

| introduaicinumele a răspuns:

Da! Dar o sa-ti strici forma si o sa fi grasana stramba! Fa si un sport ceva! Ajuta sa arati mai bine! happy

| TheVampireDiaries01 a răspuns:

Nu neaparat, poti sa mananci oricat de mult. e posibil sa nu te ingrasi din cauza ca organismul tau nu absoarbe proteinele, calciul.
Sincer, nu-ti recomand astatongue.
Sarbatori fericite!>big grin

| anss23 a răspuns:

Banuiesc ca esti genul acela de fata care ramane slaba indiferent de ce mananca.Ei bine, te anunt ca in curand vei incepe sa te ingrasi oricum, probabil.Cat timp esti adolescenta esti in crestere si consumi tot ce mananci, dar daca te vei obisnui sa mananci ca sparta, va deveni un obicei si peste cativa ani greutatea ta va scapa de sub control.Deci asta este cea mai proasta metoda de ingrasare.Iti vei da metabolismul peste cap si dupa, cand vei vrea sa te opresti nu vei mai putea.

| ovidiu8msn a răspuns:

Mananci mai gras, atata tot. Iar dupa masa te pui in pat si dormi. Astfel caloriile din mancare o sa se depoziteze pe tine. Daca tu esti cea din avarar nu prea cred ca ai nvoie sa te ingrasi. Eventual picioarele...insa se poate rezolva mai bine cu putin sport. Intr-o lume in care fetele devin tot mai masive nu cred ca este o idee buna sa iti propui sa te ingrasi.

| TestPetrut a răspuns:

Cam da mananci si dormihappy

| Bondarel99 a răspuns:

De ce esti obsedata de forma picioarelor tale? Stii cate fete ar da orice sa aiba trup de fotomodel ca tine? Dar asa suntem noi fetele, nu suntem niciodata multumite de felul in care aratam.Eu zic ca arati foarte bine asa,nu e nimic in neregula cu picioarele tale, din contra.
In legatura cu ingrasatul, fiecare are anumite puncte de ingrasare, eu de ex cand ma ingras pun mai mult pe picioare si in zona coapselor, iar pe burta si in talie nu se schimba nimic.Tu poate daca mananci excesiv si te ingrasi o sa pui pe burta si pe brate si picioarele vor arata la fel.O sa te trezesi cu ditamai burta de care scapi foarte greu si picioarele slabe.Concluzia e ca daca te ingrasi vei fi cu siguranta deformata.
Corpul tau are constitutia lui, care e diferita de-a mea de exemplu...esti frumoasa asa cum esti...de ce iti faci atatea griji?

| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Nu, este cea mai buna metoda de a ajunge sa suferi de obezitate.

| HeresyoftheUnknownGod a răspuns:

Dacă îţi răspunzi singură la întrebare, la ce dracu' o mai pui?