| AmazingONEx a întrebat:

Cea mai bună variantă de epilare pentru băieți, în special în zona intimă, deoarece sunt unele locuri în care e chiar foarte nasol...
Fără HATE

8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Mama Natura a "inventat" parul pentru zona pubiana sa protejeze impotriva insectelor, care se aduna la miros (muste, plosnite, etc.) si sa ajute la eliminarea transpiratiei, marind capilar evaporarea umezelii.
Nu va mirati, daca prin eliminarea parului va disparea si efectul natural, iar "musca" se va prinde "din zbor" din loc in loc... big grin

| AmazingONEx explică (pentru Bula):

Omule, eu ți-am pus o întrebare, dacă nu vrei să-mi răspunzi la ea nu mai răspunde

| Bula a răspuns (pentru AmazingONEx):

In acest caz, foloseste un aparat de epilare, cu baterie reincarcabila.

| Frank51 a răspuns:

Eu consider ca cea mai usoara si eficienta metoda este bicul. Daca vrei sa investesti, cumpara un aparat special, este relativ ieftin si scapi de stres, de iritatii, mancarimi. Mie mi-a schimbat viata.

| Iote a răspuns:

Crezi ca pentru fete nu e nasol? Numai ca ele sunt "mai barbate" cand e vorba de dureri.

| f2ff2fl12f a răspuns:

Eu fac asta cu o foarfeca mica, e foarte simplu laughing

| Bacanu_Geo_1990 a răspuns:

In zona intima cu msina de tuns fara fara gretar, pe abdomen iar fara gretar, pe picioare cu numarul 2, contru barba cu lama de ras, sau daca te nu ti barba tot cu masina de tuns.

Întrebări similare