anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ceaiul de hamei este bun pentru a mari pieptul? fundita

Răspuns Câştigător
| AndrogynBeauty a răspuns:

Hameiul conţine o cantitate mare de fitoestrogeni (cea mai mare dintre toate plantele!). În mod normal, da, îţi poate mări sânii, dar nu cred că ceaiul poate face asta, ci mai degrabă comprimatele concentrate din hamei. Totuşi, eu nu m-aş arunca pe ele, există riscul dereglării hormonale, iar ca efectele pentru sânii tăi să fie spectaculoase, ar trebui să combini mai multe plante, durata "reţetei" ar trebui să fie undeva la 3-6-9 luni, iar bugetul să-ţi permită o cheltuială undeva la 100-150 lei/lună. Hameiul se combină excelent cu trifoiul roşu, cu schindurful şi cu saw palmetto. În anumite condiţii, în funcţie de vârstă, se administrează concomitent şi GABA. Dacă ai nevoie de amănunte suplimentare (dozaje, mod de administrare) poţi să-mi laşi un mesaj. Succes!

2 răspunsuri:
| uǝʞɔıp a răspuns:

Da...al barbatilor

| NonimOo a răspuns:

Eu stiu de la matusa mea ca ceaiu de marar e bun pentru marirea pieptului. ea e tinara de 23 de ani si in ciuda faptului ca din familie au sanii mici ea are sani mari, sfatu ei sa porti sutien doar in perioada a luni, si trebuie putin masate, si cit despre ceai cum ziceam ceai de marar