| MissD a întrebat:

Ceaiul de nuc este bun ca sa nu ti se mai ingrase barul atat de repede?

6 răspunsuri:
| NimeniAlta a răspuns:

Servus!

Da, ceaiul de frunze de nuc este bun pentru parul gras. Culegi o mana de frunze sau cumperi din farmacii ceai de nuc si iti prepari 2 litri. Strecori, si cu ce ramane te clatesti dupa ce iti speli parul. Da o nuanta frumoasa castanie, in plus, e regenerant si intaritor pentru par. Daca pui mai multe frunze, nuanta e mai inchisa.

Bun mai etse si tinctura de brusture. Tinctura de brusture
Se gaseste in farmacii sau in magazinele cu produse naturiste si are are rolul de a intari firul de par si de a controla excesul de sebum. Dupa baie se maseaza scalpul cu tinctura de brusture.

O zi bunahappy

| Candyman a răspuns:

Eu stiu ca da, este bun. Si iti face parul si mai sanatos. Acum trebuie sa vezi daca la tipul tau de par functioneaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Ceaiul concentrat din frunze de nuc ajută la închiderea culorii părului! Poți încerca să vezi dacă are efect asupra tendinței de îngrășare. Poți cere la Plafar (centru de ceaiuri) șampon din plante pentru păr gras și balsam cât și o mască pentru păr gras.
Pa, pa.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Este foarte bun, am nuc in curte si il folosesc intotdeauna la clatit parul.

| milashka a răspuns:

Da! Cu siguranta... Din experienta mea!

| Lacramioara_6794 a răspuns:

Din cate stiu eu ceaiul de nuc iti inchide parul la culoare si cel de musetel til deschide, dar nu stiu nimic legat ca nu mai ai parul gras.

Întrebări similare