| MicutSa_7009 a întrebat:

Ceao.As vrea si eu sa ma ajutati in alegerea unei tinute pentru pasti... DaU Fundoi pentru cea mai buna tinuta. Mutzumesc:*

Răspuns Câştigător
| MeLLa_2137 a răspuns:

Hellau.
Eu ti-as recomanda sa te imbraci in felul urmator :
O bluza bufanta la umeri,o fusta cu talie inalta scurta cu flori,o curia pentru talie, o pereche de tocuri cu tocul gros, niste colanti negri si un sacou mai barbatesc.
Funda?

6 răspunsuri:
| Zoe_6740 a răspuns:

Pai uite un exemplu:

http://www.google.ro/......tp?/imgres

Jocul cu culorile, atunci când vine vorba de moda este o necesitate mai ales dacă vrei sa iesi în evidenţă şi de atragi atenţia. Incearca sa combini alb, rosu aprins, bej, roz pal şi luminos, galben neon, negru, bleumarin, verde, gri şi tonuri de maro. Acum depinde si unde te duci de Paste.:)

| PinkkRosee a răspuns:

Incearca o buza alba clasica si pe deasupra un maieu(tricou)sau o vestuta rosie.Pantalonii sau fustita ar trebui sa fie negre.In rest, ca accesorii poti folosi o bratara cu Iisus, si brose simple.*Bafta!*winking

| CatyCatalina_5027 a răspuns:

Blugi stramti si o bluza frumoasa...big grinlaughinglaughingsau daca iti place sa porti fuste/rochite iti recomand mai bine una deasupra de genunchi...ptr ca acelea care sunt pana sau peste genunchi sunt uratelaughingmie numi plac:*sper ca te-am ajutatbig grin

| ciurusniuc_5319 a răspuns:

Te imbraci cu blugi si cu un tricou mai scurt