Chiar nu ai ce sa ii faci. asa zisele tratamente pentru varfuri despicate sunt doar minciuni nu exista decat o singura solutie FOARFECA. Ii zici frizeritei ca vrei doar putin, putin din varfuri sa iti ia si gata... daca iti ia doar un pic o sa creasca el la loc.
Exisata sampoane/balsamuri si masti special create pentru parul degradat cu varfuri deteriorate
eu am si acest ser de la avon
http://www.avon-shop.ro/......p-390.html
la mine a functionat
E un tratament foarte bun
pui ulei de ricin, un galbenus de ou,vitamina A si D (in stare lichida)si te dai pe par, ti cam o jumatate de ora -o ora si te speli, la mine a dat roade
@DyA - mi-am cumparat mai demult, dar s-a treminat si nu am mai vazut in revista de Avon .
Si eu am avut aceeasi problema dar mi-am luat un spray de la avon(advance techniques, profesional hair care daily results.intro sticluta transparenta cu ceva verde pe ea)sau daca nu vrei sal cumperi (nu-i mai mult de 10 lei) poti folosi uleiul de masline...:*
Parul trebuie tuns la varfuri si se despica din cauza ca il faci cu placa. incearca sa iti lasi parul cum vrea el
Exista sampoane speciale dar daca ai varfurile despicate parul iti va creste mai incet insa daca le tai nu vei mai avea varfuri despicate si parul o sa iti creasca mult mai repede. fundA?
Buna si eu sunt la fel ca tine, tin mult la parul meu incat mi-e mila sa-l tai. Mi-am cumparat din magazin intr-un tun foarte mare CREMA MIDOLLO & PLACENTA este foarte bun si iti creste si parul. Sper sa-ti fie de ajutor.
DaciaRomania întreabă: