Daca omul vrea sa isi faca un tatuaj, lasati-l. Nu e treaba voastra ce decide sa faca cu corpul lui. Eu cred ca ar arata mai bine pe spate.
Ești convins că peste șase luni nu o să pui întrebarea :"Cât mă costă să-mi scot un tatuaj?"
Chiar te vezi la 35 de ani cu doi copii și cu tatuajul ăla sinistru pe piept?
Auzi frate in primul rand nici nu stiu daca apuc sa traiesc atatsi cum pe mine nu m-au afectat tatuajele lu tatamiu care sunt si mai "sinistre" nu imi va afecta nici copii mei
De ce ești așa de convins că nu te-au afectat? Faptul că vrei și tu unul demonstrează că te-au afectat.
Nu am nimic împotriva tatuajelor atunci când acestea semnifică ceva. Ceva valoros pentru tine, despre care știi că nu se va schimba niciodată.
Dar să-ți tatuezi o imagine cu un personaj obscur dintr-un film obscur (pe care nici nu sunt convins că l-ai văzut) mi se pare o copilărie pe care o vei regreta mai târziu. Mai exact când prima fată îți va spune "ce naiba ți-ai tatuat prostia aia?"
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altora.
Iar tu ai simtit nevoia sa intervii pentru ca esti si tu mandrul posesor al unui tatuaj patetic sau pentru ca nu mai puteai de grija mea?
Nici, nici.
L-am vazut friday the 13th
E mai tare jasoj voorhees in
Mortal kombat x pe ps4