| aigil a întrebat:

Ceau, am o intrebare, daca te faci cu fond de ten vreo 5 ani de zile de exemplu, se strica fata daca te speli zilnic pe fata dupa aceea, astept sfaturile voastre
ceau la totii din siteul asta

6 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Desi are un efect asupra esteticii f bun, totusi acoperind porii prin care pielea respira si realizeaza chimburi de substante cu mediul poate fi nociv pentru tesuturile citanate. Am citit artuicole in care se spunea ca fondul de ten accelereaza imbatranirea, favorizeaza dilatatia porilor mai ales pe aripile nasului, favorizeaza aparitia ridurilor si a cosurilor
O zi minunata!

| Roxy a răspuns:

Eu ma dau cu fond de ten de la 10 ani(sunt dansatoare)si ma spal zilnic pe fata si dimineata inainte sa il aplic si seara dupa ce m-am demachiat.Nu cred ca se strica fata daca folosesti un fond de ten bun. daca in acesti 5 ani ai folosit fond de ten si nu au aparut reacti adverse e okhappy

| flower a răspuns:

Fondul de ten nu dauneaza pielii ( cu conditia sa fie potrivit tipului tau de ten); este chiar recomandat sa folosesti fondul de ten pentru ca protejeaza pielea de factorii nocivi din atmosfera. Daca nu ai probleme cu tenul, poti folosi un fond de ten light-care nu are un factor de acoperire mare, ci da doar luminiozitate tenului in acelasi timp protejandu-l.

| buzz_3237 a răspuns:

Pe fata oricum trebuie sa te speli zilnic. In privinta fondului de ten, trebuie sa stii si ce fond de ten folosesti(nu toate prostiile de pe tarabe). Fondul de ten te poate proteja iarna de vant sau frig, vara de razele prea puternice.

| ciufulix de menta a răspuns:

Cel mai bine e sa fii tu insutiwinking nu te mai da cu toate prostiile ca nu's bune ati strica fata si ati face riduri lasa asea cum esti tu naturala

daca e sa te dai mai bine te dai dupa 30 de any

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic poate te deranjeaza aspectul tenului tau dar sa stii ca exista creme pentru asa ceva.parerea mea.