Un buchet de flori neaparat(preferata ei daca e posibil) si pe langa asta ceva care simbolizeaza iubirea.
http://cdn.allshops.ro/......542484.jpg
Pregateste un breloc colorat din sarme colorate sau un tort delicios personalizat...
Este foarte usor sa faci o felicitare, un colaj cu voi doua, sa cumperi o rama de tablou si sa pui cea mai frumoasa poza cu voi, sa ii faci o bratara ( cum ar fi cele ale prieteniei dar asta sa fie intre voi doua ), ii cumperi un buchet de flori ( eu de obicei cumpar doar o floare. Este pana in 5 lei si parerea mea este ca simbolizeaza faptul ca ea este doar UNA ), daca este o amatoare de dulciuri, poti sa ii iei o briosa, un ecler daca ii place sau o ciocolata.
Parerea mea este ca tabloul cu o floare, bratara si ciocolata sunt perfecte Mult succes
*daca te intereseaza, sunt pe YouTube multe fete vcare au tutoriale cu acele bratari din ata, iar unele sunt foarte originale, usor de facut si super frumoase*
Pentru colaj, poti intra aici : https://slide.ly/
Este un site super simplu de folosit in care pui poze cu voi, ele ruleaza si pe fundal se aude o melodie
Roaga pe cineva, care se pricepe la programe pe calculator, sau ceva de genul, sa-ti faca un vide in care sa ruleze mai mute poze cu voi, incepand de la cele cu voi doua atunci cand erai tu bebe, si pana in prezent. Iar pe fundalul video-uli sa puna melodia Elenei Gheorghe Mama. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Asculta sint pe youtube diferite felicitari din quiling! aceasta este o aplicatie foarte usoara! in fiecare an ii fac mamei una!
îi poți face un colaj cu poze cu voi doua, gen de când erai mica și ea mai tânără pana în prezent și o felicitare/scrisoare în care sa i spui tot ce simți pentru ea și cât de mandra ești ca este mama ta. La mulți ani pentru atunci!
Daca stai undeva la curte poti culege niste floricele si sa faci un buchet mic. Daca ai bani ii poti lua si o ciocolata si iese un cadou minunat!
Daca stai la bloc fa un desen sau ceva cu poze.
O bratara sau un colier facut manual ar fi o idee buna. Voi fetele va pricepeti la asa ceva.
anonim_4396 întreabă:
kaaaaarmen întreabă:
anonim_4396 întreabă: