| KameliaU a întrebat:

Ceau TPU. Cum sa fac ca sa am un par sanatos, sa creasca mai rapid? Imi spal parul o data la doua zile cu sampon Head & Shoulders. Intr-un an vreau sa creasca vreo 15 cm.

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Folosete ulei de ricin pentru a avea un par sanatos, intr-un an poate chiar 15 cm nu iti creste dar 12cm garantat

| Anailyn a răspuns:

In primul rand este cam des spalat, daca ai un par gras spalal la 3 zile, si daca este normal poti si la 4 5 zile. Important este sa cauti pe internet(in functie de tipul de par) mastii naturale de facut acasa, sau sa cauti ceva din comert, pentru cresterea parului. Samponul cred ca este ok, insa daca iti doresti un par sanatos cauta ceva de la farmacie. Incearca sanu folosesti prea mult placa, sau daca folosesti intotdeauna cu protectie pentru placa de buna calitate, sau cel mai important este sa nu il usuci cu uscatorul. El se degradeaza desi nu ne dam seama, mie imi creste 2 cm pe luna, insa nu fac nimic din ce ti-am spus sa nu faci si tu. AAA, si ft important, il vopsesti mai rar(daca esti voosita) si cu o vopsea nu foarte deskisa...intr-un cuvant, nu degrada parul...bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

-pai in primul rand nu folosi placa, uscatorul de par, ondulator sau orice altceva ce produce caldura pe parul tau chiar si uscatorul cum am zisbig grin
-apoi incarca sa tunzi din varfuri o data pe luna cu mana ta si cand spun putin ft putin nu conteaza cat de putin poti si tu s-o faci este ft importantbig grin
-nu te spala des pe par asta nu face decat sal usuce si sa il slabeasca
-nu te pieptana cand e ud sau chiar daca o faci fa-o cu grija dar musai sa fie un pieptene cu dinti mari
- o data pe sapt ai putea sa-ti faci masti pentru par le poti gasi si pe net eu imi faceam parul cu ulei de maslina amestecat cu ulei de ricin sau chiar am un ulei de la ladys din gama victorya si e 100% pur il poti pune in sampoane creme pentru ca e ft hidratant parul meu inca nu si-a recapatat aspectul pe carel vreau, pentru ca am niste probleme cu el si nu pot explica dar sunt sigura ca e mai rau decat la tine
sper ca te-am ajutat ..probabil mai sunt secrete dar nu mi-au venit in cap in orice caz eu asa incerc sa fac cu al meu succes :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceau!
Îţi tunzi vârfurile cel puţin la 2 luni pentru creşterea lui sănătoasă,foloseşte ulei de ricin,stimulează creşterea,de asemenea grjă la alimentaţie, o alimentaţie bogată în fructe şi legume, evită prăjelile, grăsimile, minim 2 l de apă pe zi etc.
Te pup!

| femeiacocheta a răspuns:

Buna!

In primul rand incearca sa folosesti un sampon din plante si sa-l speli atunci cand chiar are nevoie.

In al doilea rand, nu mai folosi niciun agent termic pentru uscare sau coafare (uscator, placa, ondulator). Cand iti stergi parul, nu freca foarte mult parul de prosop. Miscarea corecta este cea de tamponare.

Aplica o data pe saptamana o masca hranitoare, sau astringenta in functie de tipul de par pe care il ai.

Nu exagera cu fixativul, spuma de par, ceara, produse de coafat.

Nu il tine foarte des prins in coada si incearca sa dormi cu el, despletit.

Fa-ti masaj capilatar in fiecare zi. In felul aceasta stimulezi circulatia capilara, si firul va creste mai repede.
In masajul capilar te poti ajuta de tonice capilare, din plafar.

Tunde-ti varfurile o data la 3 luni. E foarte important!

Cu drag,
Femeia Cocheta

p.s: daca te ajuta, urmareste si cele 10 lectii de infumusetare de aici http://femeiacocheta.ro/category/lectii-de-infrumusetare/