| DonMecanico a întrebat:

Ceau, vreau sa-mi recomandati un fond de ten / pudra, pentru un ten mai alb cu niste pete mici ramase de la acnee, acel fond de ten sa nu imi inrautateasca fata, adica daca ma dau cu el sa-mi apara cosuri sau sa-mi astupe porii nu stiu ce., sa fie pana in 110 lei si sa nu se vada pe fata gen ca m-am dat cu fond de ten, mai ales fiind baiat., si de unde il pot cumpara, multumesc

5 răspunsuri:
| PandaEcrazy a răspuns:

De ori unde pori cumpara pudra MissBetty, este numai bun, si nu se observa. plus ca acopera fata de orice urme, si nu este nici de cum 110 lei, bafta

| alecsandrabubz09 a răspuns:

Rimmel wake me up! costa doar 32 lei!
Acopera bine dar in acelasi timp iti improspateaza pielea si ii da o radianta naturala aici un review : http://www.andazelenca.com/2012/03/rimmel-london-wake-me-up-foundation.html

| DonMecanico explică (pentru alecsandrabubz09):

E un pret bun, pare interesant, dar crezi ca acest " Rimmel wake me up " nu se observa ca-s dat pe fata?, acopera petele?, si din cauza fondului nu-mi apar si alte cosuri?

| alecsandrabubz09 a răspuns (pentru DonMecanico):

Daca gasesti culoare potrivita pielei tale si nu aplici foarte mult nu o sa se observe si da acopera destul de bine dar daca ai cosuri foarte multe ar fi bine sa incerci si corectorul pentru ca acopera mult mai bine! happy

| DonMecanico explică (pentru alecsandrabubz09):

Mom. n-am cosuri, si mici pete. dar oricum n-am folosit niciodata fond de ten. nu stiu daca stiu sa il aplic corect. laughing, dar unde il pot gasi? in afara de a il comanda de pe net, si apropo cum imi dau seama care ' Rimmel wake me up ' pentru tenul meu e bun?