| Monykka a întrebat:

Ceauu:X! maine am premiera si chiar nu stiu cu ce sa ma imbrac...thinking Am de ales intre 3 rochii
1.Roz-putin peste genunchi simpla cu bretele
2.Roz-lunga pana la pamant cu flori si puncte pe ea se leaga ca unele costume de baie (la gat)
3.Roz-cu imbrimeu floral ( flori maro verzi rosii si galbene, foartye discrete) acesta este nu foarte scurta dar nu ajunge nici pana la genunchii
Deci ce ziceti sa iau si cu sandale sau cizme de vara?happy
va rog repede PRIMU RASPUNS DETALIAT ARE FUNDAAA :X

Răspuns Câştigător
| NewSummer2013 a răspuns:

3 pentru ca nu este nici ca a doua (adica pana la pamant...totusi, esti tanara) si nici prima (putin peste genunchi, este ok, dar totusi este premierea, ultima zii de scoala, esti tanara, esti domnisoara incearca ceva mai sofisticatwinking )

In concluzie a 3-ea, din moment ce are un imprimeu discret, deci este si elegant (doar e scoala), iar lungimea dupa parerea mea este perfecta, atat pentru scoala(premierea), cat si dupa aceea, pentru iesitul in oraswinking..la un suc, la mai stiu eu cewinking

cat d.p.d.v. al incaltamintii, as alege sandalele, poate cu un foarte mic toc, sau o talpa ortopedica joasa (asa se poarta vara aceasta), in nici un caz cizme( doar nu ai fusta pana la fund ca sa-ti iei cizme, zau asa! Si nici daca era pana acoloo nu cred ca ti-ai fi luat laughing E vara, nu se mai poarta asa ceva:-J)

3 răspunsuri:
| StefiM a răspuns:

Rochia 2 cu sandalehappy

| Maddieeee a răspuns:

3 si sandale; x

| Nikoletaaa a răspuns:

Eu zic aia roz care ti-ai luat-o de la Maya laughing cu cizmele alea crem laughing) :X