Am doar 13 ani dar nu creau chiar acum poate vara viitoare sau peste doua veri, are o colega de-a mea si mi-a placut, ce riscuri sunt sau fac o mare greseala? Imi place mult
Poi.eu am 12 ani.si in vara asta mi-am pus...si nu a durut.desi mi s-a umflat limba enorm.si nu am putut manca cam o saptamana.si apoi l'am dat jos.intr'o zi s-a desumflat si dupa l'am pus inapoisi atatsi apoi l'am dat jos pentru ca am avut probleme cu bunica'mea... da acum vreau sa mi'l pun inapoi, Desi nu stiu daca ma mai lasa mama sa mi'l mai fac odata, dar sigur ma lasa.si daca ti'l pui doar asa ca iti place sau sa fii la moda eu zic sa o lasi balta
Dack tu esti aia din poza cred ca ar trebuie sa iti umpli gura numai cu *** din alea si sa le inghiti.salut.
Eu am pierce-ul de 2 ani, nu m-a durut cand mi l-a facut. am primit o anestezie locala. o saptamana aveam limba umflata, am mancat doar supa si piure. nu poti sa vorbesti calumea cand ai limba umflata. se recomana o igiena sporita, iintrucat este o rana deschisa.
ai grija unde faci piercing-ul, cine s-a alea cu o infectie super nasoal... eu l-am facut intr-un salon de tatuaje dintr-un mall. succes
1 saptaman vei avea limba umflata abia poti sa ti gura inchisa... apoi sa ai grija sa nu musti din pirce...
revenind nu doare daca ai anestezie
Eu mi-am facut piers in limba la ora 4 si la ora 7 am avut concert ( sunt solist vocal intr-o trupa rock ). Cand iti face gaura nu e dureros deloc, dar dupa ~20-30 minute te doare limba ( cam de unde incepe limba, catre gat ) si vreo 1 saptamana iti e limba umflata si nu prea poti manca, eu nu am mancat cam nimic...si apa o inghiteam greu. Dupa 1 luna mi-am scos piersul. Daca iti faci, fi sigura ca n-o sa-ti para rau! Nu e dureros, suferi putin dupa...
Bafta si ai grija pe cine lasi sa iti faca piers, e un loc destul de sensibil ( sunt acele vene ).
Nu doare! dar nu poti manca 1 saptmana lucruri tari doar supica!
si oricum nu stiu de ce va apucat pe toti boala de a pune pierce in limba e cea mai mare prostie...eu nu am dar are un prt de al meu si ii sta ca naiba
A trecut mult timp de la întrebarea ta dar in orice caz o sa mi scriu răspunsul.Mi am făcut ieri.Cine vrea sa și facă are nevoie de spray de amortire(zonă)și apoi sa bage acul.Așa am făcut și apoi mi am bagat acul in câteva secunde, nu a durut(s-a simțit un pic ceva dar nu durere)și l am scos apoi pe partea cealalta. Apropo acul l-am bagat de sus in jos(așa am făcut eu fiindcă altfel cel puțin pe mine ma durea dacă ma întreptat de sub limba). Apoi ieri, adică in prima zi am mancat cam greut pentru ca aveam senzația ca piercingul e mâncarea și îmi venea automat sa l mestec.S a umflat limba și am dificultăți la vorbire dar nu foarte grave(de ex "R-ul"îl pronunt mai ciudat).In câteva zile se dezumfla sa știți!❤️
Georgian1992 întreabă: