| doreal a întrebat:

Cei care aveti tenul mixt, cu ce vi-l curatati? Va cumparati ceva produse de la faramacie, sau va faceti acasa masti?

Răspuns Câştigător
| SorayaYG a răspuns:

De exemplu gelul exfoliant de curatare zilnica de la nivea. Are si particule exfoliante care curata in profunzime si e bun pentru punctele negre. Le gasesti cam in orice supermarket si sunt game intregi, cu gel de curatare ( ca sa nu te speli cu sapun pentru ca e prea dur cu tenul). Cremele de la garnier sunt bune de asemenea daca iti simti tenul uscat in afara zonei T iar pentru cosuri este cel mai bun clasicul Zynerit pe care il gasesti in farmacie (neaparat sa folosesti crema dupa ala usuca fata foarte tare). Si evita sa iti atingi fata foarte des, ai grija sa folosesti mereu prosop curat pentru fata.

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Seara cu un gel de curatare de la Nivea cu particule iar dimineata unul usor, fara sapun de la Elmiplant. La sfarsitul saptamanii imi mai fac scruburi naturale sau folosesc unul de la Clean and Clear si o crema pe baza de acid sicilic de la Avon, Clear Skin. Cam atat, mai am si o masca cu particule de zat de cafea de la Ladys si una pe baza de argila de la Avon, dar le folosesc mai rar.

| SimonaSimona01 a răspuns:

Cu apa micelara si la 2 -3 sapatamani depinde cu am timp imi fac masca de argila (ma relaxeaza si ma scapa si de cosuri) Cand nu am chef sa ma demachez cu apa mecelara folosesc servetelele umede care nu contin alcool.

| SorayaYG a răspuns:

Eu una nu prea am observat rezultate de la mastile facute acasa. Prefer produsele din comert sunt multe accesibile care isi fac treaba.

| doreal explică (pentru SorayaYG):

Mi-ai putea recomanda niste produse? Chiar nu ma pricep la asa ceva :/...